Rabat i Zoo København

Der er ikke en løbende rabat til Zoo København som IDA-medlem. I stedet tilbydes årskort med rabat ved enkelte lejligheder. Kommende rabatter bliver markedsført på denne side og i nyhedsbrevet IDA Benefits.

Tæt på Københavns centrum ligger Zoologisk Have, som altid byder på en vild og spændende oplevelse. Besøg Den Arktiske Ring og kom helt tæt på isbjørne, nordatlantiske fugle og sæler både over og under vandoverfladen. Spadsér gennem Tasmanien blandt kænguruer og vombatter, og tag et hvil på trappen i øjenhøjde med de tasmanske pungdjævle. Gå også forbi savannen og oplev giraffer, zebraer og næsehorn gå side om side, eller oplev elefanterne helt tæt på i elefanthuset. Uanset vejret byder Zoo på tropevarme oplevelser i regnskoven, der huser alt fra slanger og dværghjorte til fritflyvende fugle. Haven huser over 4000 dyr fordelt på over 240 spændende arter.

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA