25 % rabat i Universe Science Park

Som IDA-medlem får du rabat på besøget i Universe Science Park. Rabatten gælder naturligvis for dig som medlem, og du kan tage op til i alt 5 familiemedlemmer med på samme rabat.

Tag familien med til Universe, og oplev Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark. Her kan i sammen går på opdagelse i naturvidenskabens og teknologiens forunderlige univers, og Universe lover begejstring og underholdning for både store og små.

Om rabatten

Som medlem hos IDA får du 25 % rabat på entrébilletterne. Du skal som medlem selv være en af de besøgende gæster. Købte billetter er gyldige på udstedelsesdagen og refunderes ikke.

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA

Sådan køber du billetter og får rabatten

• Du får rabatten ved at fremvise dit IDA-medlemskort ved indgangen til Universe Science Park.
• Dit medlemskort finder du online, når du logger på "Mit IDA" på ida.dk.

Du får nu adgang til Universe Science Park med 25 % rabat.
Bemærk, at IDA-rabatten kun kan opnås ved køb i indgangen til Universe Science Park. Rabatten opnås på den på dagen fastsatte normalpris, og den kan ikke kombineres med øvrige rabatter.

Åbningstider

I 2021 har Universe Science Park første åbningsdag den 27. marts. Find åbningsdage og åbningstider på universe.dk.

Om Universe Science Park

Univere Science Park er en temapark i Sønderjylland, som er kendt for naturvidenskabelige og teknologiske oplevelser for børn og voksne

Læs mere om Universe Science Park her