Gastronomiske oplevelser

Mange af de vine, som du kan købe dig til i vinklubben, kan du også købe dig til hos Restaurant Bryggen hos IDA Mødecenter.

Sigurd Müller Vinhandel er leverandør på mange af de vine, som IDA Mødecenter køber hjem - både til at nyde uafhængigt af en lækker menu eller i forbindelse med et måltid. Så skal du til et møde hos IDA Mødecenter eller kommer du bare forbi, så kig ind i vores hyggelige restaurant til et godt glas vin.

Vi arrangerer også gerne en vinsmagning, hvis du skulle ønske dette. Både til større arrangementer og til mindre private smagninger. Vores dygtige restaurantchef er god til at opfylde præcis de ønsker, du måtte have.

Skulle du have lyst til at lave et arrangement hos os, så kontakt os på nedenstående telefon eller mail. Kontakt booking@ida.dk ved større arrangementer.

33 18 46 66 / restaurantbryggen@ida.dk
33 18 46 64 / booking@ida.dk

Du kan ligeledes booke et bord i restauranten på ovenstående mail til restauranten eller via følgende link.

IDA Benefits

En anden måde at få spændende gastronomiske oplevelser på er ved løbende, at holde øje med SPOTdeal, da du som IDA-medlem får 10 % ekstra rabat på samtlige tilbud, du finder på spotdeal.dk.

Det er dog ikke de eneste kontante fordele, som du kan opnå via dit IDA medlemskab. Du kan også spare penge på mobilabonnement, brændstof, familieoplevelser og meget mere.

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA