IDA Vinklubs vennekasse

Vennekassen er en vinkasse, du kan vælge at abonnere på. Vennekassen udkommer 5 gange om året, og den indeholder enten 6 eller 12 flasker alt efter årstid og tema

Om vennekassen

Vennekassen er en vinkasse, du kan vælge at abonnere på. Vennekassen udkommer 5 gange om året, og den indeholder enten 6 eller 12 flasker alt efter årstid og tema. Indholdet er bygget op omkring nyheder i sortiment, anmelderroste vine og vine, der passer til årstidens råvarer. Det er med andre ord en spændende blanding at nyheder, anmelderstjerner og årstidsrelevante vine. Kassen koster 600,- (650,- kr. fra vennekasse nr. 89) og indeholder altid vin for minimum 700,-. Herudover leveres kassen fragtfrit.

Vennekassen er en god mulighed for at stifte bekendtskab med vine og distrikter, man almindeligvis ikke køber fra. Den kan således give nye oplevelser og måske inspiration til at gå videre med lignende vine. Før levering af vennekassen modtager man en mail med vinbeskrivelser samt leveringsdato for den kommende vennekasse. Du kan bestille den seneste vennekasse - også efter den viste udsendelsesdato. Den bliver sendt, så længe lager haves.

Ønsker man ikke at modtage den aktuelle kasse, frameldes kassen ved at skrive til vin@smv.dk. Kassen fremsendes ellers pr. automatik fra gang til gang, når man er tilmeldt ordningen.

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA

Vennekassen 2021

Ca. 14 dage forud for hver levering modtager du pr. mail en beskrivelse af alle kassen vine samt en dato for levering. Ønsker man ikke den kommende kassen framelder man blot den pågældende kasse. Abonnementet kan opsiges løbende.

 • Vennekasse nr. 88 (Leveres mandag den 8. februar/uge 6)
 • Vennekasse nr. 89 (Leveres mandag den 12. april/uge 15)
 • Vennekasse nr. 90 (Leveres mandag den 21. juni/uge 25)
 • Vennekasse nr. 91 (Leveres mandag den 6. september/uge 36)
 • Vennekasse nr. 92 (Leveres mandag den 15. november/uge 46)
  NB: afvigelser kan forekomme.

Tilmeld dig nu og modtag en beskrivelse af vinene til næste omgang af vennekassen.

Sådan bestiller du

Ønsker du at tilmelde dig ordningen, kan det ske på tlf. 98 18 50 99, eller via e-mail til vin@smv.dk. Herefter bliver fakturaer sendt på mail, og vinen bliver leveret på den ønskede adresse.

I mailen skal du skrive:

 • Navn
 • Adresse
 • Evt. leveringsadresse
 • E-mail
 • Telefonnummer
 • Om vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme. I så fald hvor. Bemærk, at dette er på eget ansvar.

NB ved bestilling: Er du ikke hjemme på leveringsdagen, notér da i bestillingen om kassen kan stilles eller kontakt os for alternativ leveringsdag/-adresse.