MenuPay

Få rabat på flere end 650 restauranter, caféer og barer over hele landet med MenuPay. Med MenuPay får du op til 30 % rabat på hele regningen på alt fra gourmet og sushi til cocktails og chokolade.

Sådan bruger du Menupay

Du får dine rabatter, når du betaler gennem MenuPays app. I appen har du indtastet det eller de kort, du ønsker at bruge; fx dit dankort. Når du vil betale regningen efter middagen, finder du den pågældende restaurant inde i appen og klikker på betal i øverste højre hjørne. Du indtaster beløbet fra regningen og bekræfter derefter med touch-id eller din selvvalgte 4-cifrede pinkode. Rabatten fratrækkes automatisk inden betalingen, og kvitteringen kan findes i appen og sendes også til din e-mail.

Netop nu: Brug MenuPay i sommerferien

Der er mange steder, hvor I kan få rabat med MenuPay. I Tivoli samarbejder MenuPay fx med 7 spisesteder som fx Grøften, Brdr. Price, Gorm’s, Brasserie Nimb og Restaurant Italia. Nogle spisesteder tilbyder også højere rabat end normalt over sommeren, så kig efter i MenuPay-appen, når I skal ud at spise.

Sådan får du rabatterne

Som IDA-medlem får du gratis adgang til MenuPay. Du skal oprette dig som bruger på MenuPay ved at gøre følgende:
1. Download MenuPay i App Store eller Google Play
2. Vælg 'Tilmeld dig' på forsiden i appen, og indtast tilmeldingskoden: ida8210
3. Udfyld felterne med dine personlige oplysninger

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte MenuPay support på tlf. 3131 6464 eller sende en mail til kontakt@menucard.dk

Om Menupay

MenuPay er et restaurantprogram for medarbejdere i de virksomheder, som har en aftale med MenuPay. Eksklusivt har IDA indgået en aftale med MenuPay for alle vores medlemmer, der sikrer 10-30% rabat på alt fra Michelin-hædrede spisesteder til caféer og sushirestauranter.