Sigurd Müller Vinhandel

Når du abonnerer på IDA Vinklub får du adgang til et af Danmarks stærkeste vinsortimenter bygget op siden etableringen af Sigurd Müller Vinhandel i 1975.

Når du abonnerer på IDA Vinklub får du adgang til et af Danmarks stærkeste vinsortimenter bygget op siden etableringen af Sigurd Müller Vinhandel i 1975. Med mere end 40 års erfaring inden for HoReCa-branchen er sortimentet skabt i tæt samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste branchefolk. Netop entusiasmen har været medvirkende til, at Sigurd Müller Vinhandel i dag huser en række af vinbranchens bedste agenturer, som distribueres eksklusivt via Sigurd Müller Vinhandel til en lang række af landets top-restauranter, hoteller, cafeer, til private vinnydere samt til erhverv.

Vinene distribueres udelukkende via Sigurd Müller Vinhandel i Aalborg og IDA Vinklub, hvorfor man ikke finder vinene hos andre vinhandlere eller i supermarkedet. Sigurd Müller Vinhandels historik og idégrundlag hviler på solide værdier som anstændighed, fornuftig prissætning og god service.

IDA Vinklub er derfor noget for dig, hvis du er drevet af gode kvalitetsvine, da fokus ikke vil være på størst mulige rabatter – men derimod specielt udvalgte vine og eksklusiv viden og læring om vine fra nogle af de dygtigste i branchen.

IDA Vinklub er et unikt samarbejde mellem IDA og Sigurd Müller Vinhandel. Medlemskabet er gratis og naturligvis uden købsforpligtelser.

Udvalgte vintilbud hver måned

Som medlem får du hver måned én mail med eksklusive vintilbud kun henvendt til IDA Vinklub. Tilbuddet bygges hver gang op omkring et tema. Temaet kan være en spændende vinproducent, anmelderroste vine, beskrivelsen af et vinområde, en god årgang i et bestemt vinområde, gode vine til årstiden og maden – kun fantasien sætter grænser. Tilbuddet omfatter beskrivelser af vinene, som typisk er en kasse med 6 gode vin til en attraktiv pris.

Abonnér på Vennekassen

Som medlem af IDA Vinklub kan du også abonnere på Vennekassen. Det er en populær kasse hos Sigurd Müller Vinhandel med mere end 14 år på bagen. Kassen leveres 5 gange årligt og indeholder 6 eller 12 flasker vin, som koster 600,- kr. inkl. levering hver gang.

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA