Wine & Dine med udsigt

Med udsigt over Københavns Havn kan I nyde en række Wine & Dine-aftener i Restaurant Tårnet i IDA Mødecenter.

På aftenerne er gastronomi- og vinoplevelser i højsædet, og IDA Mødecenters kokke og vineksperter står klar til at give jer nogle spændende oplevelser med forskellige menuer og dertil passende vine. Vi byder velkommen klokken 18.00, og I nyder Wine & Dine-oplevelserne gennem tre gode timer i hyggelig stemning til klokken 21.00.

Får alle dine sanser i spil

På en Wine & Dine-aften får I en sammenhængende oplevelse, hvor alle sanser bliver sat i spil som smag, duft og udseende, så I får en rigtig dejlig rejse gennem vinen og gastronomiens verden i sammenhæng med en fantastisk udsigt over København. I kommer også hjem med et indtryk fra vinens verden, hvor mad og vin kan sættes sammen ud fra smag, så man kommer i forbindelse med umami eller kort og godt velsmag.

Du skal være hurtig

Bemærk, at arrangementerne er eksklusive, og der er kun er 40 pladser ved hvert arrangement. Som IDA-medlem kan du købe så mange billetter, du ønsker, og kan naturligvis tage en veninde, kæreste, ægtefælle eller familie med.

Kommende Wine & Dine-aftener

  • Der er i øjeblikket ikke planlagt datoer for kommende Wine & Dine

Glæd dig til nye datoer!

Sådan booker du

  1. Klik på den eller de Wine & Dine-aftener, I er interesserede i
  2. Klik herefter på tilmeldingslinket og foretag jeres reservation.
  3. Bemærk, at der kun er 40 pladser til rådighed til hvert arrangement.

Om menuerne

Alle Wine & Dine-aftenerne starter med bobler og en snack. Gastronomirejsen fortsætter med forret, mellemret, hovedret og dessert, før aftenen rundes af med kaffe og chokolade. Til alle retterne serveres vine, der er afstemt med serveringen. Bag maden og vinen står et team anført af de kreative køkkenchefer Rasmus Vester og Nicklas R. Persson og restaurantchef Martin Flambart.

Gastronomi og IDA Conference

Missionen, som vores køkkenteam arbejder ud fra, er at skabe ærlig mad, uafhængig af hvilket verdenskøkken de befinder sig i. De bevæger sig både i det klassiske køkken med dets håndværk og smage, men også ligeså gerne af andre verdenskøkkener og dets køkken teknikske egenskaber.

Læs mere om IDA Conference.

Martin er 50 år og har været i branchen siden 1986. Han er uddannet kok og tjener fra Hotel d’Angleterre på Kongens Nytorv i København, og gennem årene har han arbejdet på gode restauranter og hoteller rundt omkring i landet. Han har besøgt vingårde rundt i verden og deltaget i vinhøst, vinproduktion og sammenstikning af vin hos nogle af de bedste vinproducenter. Martin er også uddannet sommelier og er optaget i Commanderie de Bordeaux og Confrerie St. Etienne d'Alsace.

Rasmus er 27 år og er udlært kok fra den amerikanske ambassade, Restaurant Geist og IDA Mødecenter i 2013. Han vandt tilmed prisen for den mest kreative ret af sin årgang på skolen. Rasmus kan løfte forskellige retter og færdigheder, men han brænder især for nytænkning, kvalitetsråvarer og kreativ udførelse, når han skal sammensætte menuer, som de udvalgte Wine & Dine-retter bærer præg af. Derudover er han bl.a. blevet udtaget til DM i chokolade for kokkeelever, gået videre fra Børsens kokketalenter to gange samt udtaget til spansk tapaskonkurrence i Spanien. Rasmus har arbejdet rundt omkring på forskellige restauranter i København, men er efterfølgende kommet tilbage til IDA Mødecenter. Nicklas er 30 år og er udlært kok fra restaurant Formel B på Vesterbro i København. Derudover har han arbejdet som kok forskellige steder i København. De sidste fire år har Nicklas været ansat i IDA Mødecenter, hvor han i samarbejde med Rasmus, er med til at nytænke den faglige profil hos IDA Mødecenter.

Afbestillingsregler

  • Tilmelding er bindende og kan ikke refunderes
  • Restaurant Tårnet forbeholder sig ret til at aflyse Wine & Dine-arrangementer med færre end 20 reserverede pladser.
  • Der bliver informeret om eventuel aflysning 1 uge før arrangementsdatoen.