Medlemsrabat på Politiken

Netop nu kan du som IDA-medlem opnå ekstraordinær rabat på Politiken, som du kan nyde godt af et halvt år til særlig IDA-medlemspris.

Du kan vælge mellem to tilbud

  • Politiken tilbyder IDA-medlemmer 23 % rabat på Politiken som papiravis alle ugens dage i 6 måneder. Prisen er 2.699 kr. inkl. IDA-rabat (normalpris 3.519 kr.).
  • Du kan også vælge at få leveret Politiken som kombiabonnement med papiravis fredag-søndag og resten af ugen som digital avis med 29 % rabat. Prisen er 1.899 kr. inkl. IDA-rabat (normalpris 2.689 kr.).

Opsiger du ikke dit abonnement, fortsætter det efter de første 6 måneder til gældende normalpris.

Tilbuddene gælder for personer og husstande, der ikke har abonneret på Politiken de seneste 6 måneder og er medlem af IDA.

Sådan bruger du tilbuddet

  • Vil du benytte et af tilbuddene, skal du sende en e-mail til erhvervskunde@pol.dk med følgende informationer: Navn, leveringsadresse, IDA-medlemsnummer, e-mail, telefon, ønsket startdato og ønsket produkt (papir alle ugens dage eller kombiabonnement).
  • Du modtager herefter en ordrebekræftelse og en faktura på e-mail.
Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA