15.03.2021
0 min læsetid

Tid til eftersyn af boligfinansieringen

En af de store poster i budgettet er ydelser på boliglån, og der kan være mange penge at spare ved at have den optimale finansiering. Det kan RealRåd hjælpe med.

IDA

af IDA

RealRåd havde meget travlt i 2019. Der skyllede en af de helt store konverteringsbølger ind over Danmark, og det nød deres kunder godt af. De var klar til konvertering, da kurserne toppede, og måtte ikke som mange andre vente på, at en rådgiver havde tid til at se på mulighederne.

Som medlem af IDA får du 20 % rabat på kontingentet til RealRåd, og inden da tilbyder RealRåd et gratis eftersyn af din boligfinansiering. I øjeblikket er der disse muligheder for omlægning:

RealRåd holder hver dag øje med, om der er en mulighed for at omlægge lån, og når du logger på deres it-system, kan du se, hvor tæt du er på muligheden, fordi RealRåd laver en omlægningsberegning hver dag. Og hvis du er i tvivl, sidder de klar til at rådgive dig.

Hvis du vil have gennemgået din boligfinansiering, skal du bare ringe på telefon 4330 0050 eller skrive til info@realraad.dk. Husk at oplyse, at du er IDA-medlem.