Medlemsrejse: Vestjylland april 2021

Kom med til Vestjylland – med rundtur mellem Vesterhavet og Limfjorden – 29.-30. april 2021 i samarbejde med OurWorld. Rejsen inkluderer hotel i Holstebro, to frokoster, spændende rundture, gåture og andet i de smukke jyske landskaber.

På denne medlemsrejse kan du i rigt mål få store oplevelse i og omkring Holstebro. Du bliver vist rundt af en lokalkendt, der kender alle landskaber, anekdoter og unikke besøgsmål i området mellem Vesterhavet og Limfjorden.

Prisen er 1.195 kr./person i delt dobbeltværelse på Hotel Royal i Holstebro. Du får selvfølgelig set kulturbyen Holstebro på rejsen, og i området ser du mange skønne steder, som turister ofte overser.

Kort om rejsen

29. april 2021: I mødes på Holstebro Station kl. 10.45. I kan komme hertil med tog, bus eller bil (der er gratis parkering ved stationen).
29. april 2021: Dagens tur starten med bus mod en lokal frokostsandwich i Vind Hede og et besøg hos Tvind. I kommer også gennem Husby Plantage på en dejlig gåtur til Vesterhavet, forbi Thorsminde og meget andet. Dagens tur slutter ved hotellet i Holstebro.
30. april 2021: Efter morgenmaden på hotellet er der vandretur gennem Holstebro, hvor I selvfølgelig kommer til at se Alberto Giacomettis skulptur Kvinde på kærre. Efter byrundturen køres der til Stubber Kloster, hvor der venter en spændende gåtur og frokost i naturen. I kommer også langs Limfjorden med mulighed for en tur i det forårsfriske vand.
30. april 2021: Rejsen slutter klokken 17.00 på Holstebro Station. Det passer med et tog mod bl.a. København kl. 17.17.

Se hele rejsebeskrivelsen

Pris

Rejsens pris er 1.195,- pr. person, når 2 rejser sammen og bor i dobbeltværelse.
Rejsens pris er 1.595,- pr. person i enkeltværelse.

Rejsens pris inkluderer

  • Rundtur med bus som beskrevet, chaufføren er også guide
  • Frokost på Vind Hede
  • Besøg ved Tvind-møllen
  • Overnatninger på Hotel Royal i Holstebro
  • Morgenmad på Hotel Royal
  • Gåtur i Holstebro
  • Frokost ved området ved Stubber Kloster

Sådan køber du rejsen

Kontakt venligst OurWorld A/S på telefon 97 42 50 40 eller info@ourworld.dk. Telefonen er åben 09.00 til 16.00.

Mails besvares førstkommende hverdag, hvis den er sendt efter kl. 16.00. Tilmeldinger registreres i den rækkefølge, de bliver modtaget.

Om OurWorld A/S

OurWorld A/S i Holstebro er teknisk arrangør af rejsen.

OurWorld A/S har medlemsnummer 1747 ved Rejsegarantifonden. Rejsen er omfattet Pakkerejseloven.