5 % ekstra rabat på SPOTdeal

Som IDA-medlem kan du få 5 % ekstra rabat på SPOTdeals allerede rabatterede deals.

Kategorier af deals

Hos SPOTdeal kan du bl.a. købe oplevelser, gastronomi, gadgets og forskellige gaveartikler. (Vær opmærksom på, at der ved køb af rejser af spotdeal.dk ofte blot afregnes et depositum til spotdeal,dk, og at der efterfølgende betales det resterende til rejsearrangøren. I disse tilfælde opnås kun 5 % rabat på den del, der afregnes til spotdeal.dk).

Der er mange muligheder for oplevelser og inspiration på spotdeal.dk. Der kommer hele tiden nye deals i takt med, at eksisterende deals udløber, så vær opmærksom på udløbsdatoen for de deals, du er interesseret i. SPOTdeal har fast følgende fire kategorier af deals:

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA

Sådan fungerer SPOTdeal

SPOTdeal udbyder hele tiden oplevelser, rejser, gastronomi, gadgets, gaver m.v. til en SPOTdeal-pris, der ligger væsentligt under det udbudtes værdi. Fx kan et produkt have en værdi på 1.998,-, og her kan SPOTdeal fx tilbyde 50 pct. rabat og udbyde produktet til 999,- (som IDA-medlem får du ekstra 5 % rabat på SPOTdeals pris). Du kan se, hvor længe tilbuddet gælder, og du skal slå til, før det udløber. Du klikker for at købe varen, og herefter logger du ind for at gennemføre købet.

Husk under betaling at taste voucherkoden for at opnå de 5 % ekstra medlemsrabat, og tjek før endelig betaling, at voucherkoden og dermed rabatten er registreret.

Klik og find en god deal med ekstra 5 % i IDA-rabat

Om Spotdeal

SPOTdeal indhenter tilbud i kategorierne: Rejser, Ophold, Mad & Vin, Shopping og Oplevelser. Ofte sparer du over 50%. Som IDA-Medlem får du yderligere 5% rabat.