Lettere adgang til Ingeniørens PLUS-indhold

Som medlem af IDA har du adgang til det særlige PLUS-indhold på ing.dk – du kan logge direkte ind med dit ida-login

Login til PLUS-indhold på ing.dk

En række artikler fra Ingeniøren på avisens hjemmeside ing.dk kræver login, så kun IDA-medlemmer og betalende abonnenter kan se artiklerne.

På ing.dk er de låste artikler mærket med PLUS.

Du kan logge direkte ind på ing.dk med det samme IDA-login, som du bruger på mit.ida.dk, når dit tilmelder dig arrangementer eller er i kontakt med IDAs rådgivere.

Hvis du har glemt din adgangskode til mit.ida.dk, så kan du få en ny tilsendt til din mail med Glemt adgangskode-funktionen

Du kan også kommentere artiklerne på både ing.dk og version2.dk, når du er logget ind med dit IDA-login.

Der vil fortsat være en del frit tilgængelige artikler på ing.dk, som skal sikre, at viden om teknologi fortsat når bredt ud. Men som IDA-medlem får du adgang til PLUS-universet, der ud over avisens artikler kommer til at rumme andre større baggrundsartikler og analyser. ​

PRO-medier er nye betalingsmedier

Du har måske bemærket, at der også er kommet låste artikler med mærket PRO på ing.dk. Det er nye betalingsmedier, der ikke er inkluderet i dit IDA-medlemsskab.

Ingeniørens PRO-medier er tænkt som et professions-nært arbejdsredskab, så det vil typisk være din arbejdsgiver, der køber abonnementet hertil.

Mediehuset Ingeniøren tilbyder i dag GridTech om energi og DataTech om data og analytics. Flere PRO-medier følger senere på året, blandt andet inden for transport og industriteknologi.

Følg med på pro.ing.dk

Brug dit IDA-login på Ing.dk

Du kan logge ind på ing.dk - øverst i højre hjørne. Gå herefter direkte ned til "Fortsæt med MitIDA".

Nu kan du logge direkte ind på ing.dk med dit IDA-login

På de enkelte artikler kan du komme til login via "Læs her hvordan".