Adgang til Ingeniørens PLUS-indhold

Som medlem af IDA har du adgang til PLUS-indhold på ing.dk – du skal blot registrere dig som bruger.

En række artikler fra Ingeniøren på avisens hjemmeside ing.dk, vil fremover kræve login, så kun IDA-medlemmer og betalende abonnenter kan se artiklerne. På ing.dk er de låste artikler mærket med PLUS.

Som IDA-medlem kan du læse alle artikler mærket med PLUS. Det kræver blot, at du har oprettet dig som bruger på ing.dk.

Du kan oprette dig på via dette link.

Du skal bruge dit IDA-medlemsnummer for at oprette dig. Hvis du ikke kan huske det, kan du finde det ved først at logge ind på mit.ida.dk/min-profil.

Der vil fortsat være en del frit tilgængelige artikler på ing.dk, som skal sikre, at viden om teknologi fortsat når bredt ud. Men som IDA-medlem får du adgang til det eksklusive PLUS-univers, der ud over avisens artikler kommer til at rumme andre større baggrundsartikler og analyser.

PRO er ny betalings-medier

Du har måske bemærket, at der også er kommet låste artikler med mærket PRO på ing.dk. Det er nye betalingsmedier, der ikke er inkluderet i dit IDA-medlemsskab. Ingeniørens PRO-medier er tænkt som et professions-nært arbejdsredskab, så det vil typisk være din arbejdsgiver, der køber abonnementet hertil. Mediehuset Ingeniøren tilbyder i dag GridTech om energi og DataTech om data og analytics. Flere PRO-medier følger senere på året, blandt andet inden for transport og industriteknologi.

Følg med på pro.ing.dk.