Brugerrejse- og UX-ekspert

IDAs kommunikationsafdeling søger en brugerrejse-ekspert, som har passion for at arbejde med at optimere brugerrejser og forbedre den digitale brugeroplevelse og performance. Hvis du er den, vi leder efter, så er du i stand til at kombinere digital adfærdsdata med indsigt i brugerens behov, og omsætte det til gode digitale løsninger.

I IDA arbejder vi intensivt med at udvikle individuelt tilpassede digitale ydelser med medlemmernes behov i centrum. Vores fokus er at kommunikere relevant og målrettet til den enkelte. Vores mål er at skabe engagerede og loyale medlemmer ved at tydeliggøre mulighederne og værdien af et IDA medlemskab – uanset hvem vi henvender os til. I IDA skal 'Digital' ikke være en afdeling eller en titel, men en måde at tænke på.

Vi har i det sidste halve år arbejdet på at etablere en ny projektorganisation på tværs af IDAs Kommunikations- og IT afdeling. Vi er sammen med en række samarbejdspartnere ved at udvikle en ny agil projektmodel bl.a. med baggrund i start-up miljøet. Målet er fokus på innovation, levedygtige produkter og services, der har succes hos medlemmerne.

For at sikre at disse udviklingsprincipper opnår forankring i organisationen, etablerer vi en tværgående gruppe af projektledere og specialister, der kan løfte gennemførelsen af vores digitale projekter med et 100 % fokus på formål, værdiskabelse og fremdrift, ligesom vi sætter ekstra fokus på løbende at optimere vores indsatser.

Til den tværgående gruppe søger vi en stærk UX’er, der kontinuerligt er med til at kvalitetssikre løsninger med indsigt i, hvad vores brugere ønsker digitalt, og hvordan vi bedst kan imødekomme dette.

Du får til ansvar at designe og optimere informationsarkitektur, flows og brugerrejser, prototyper og wireframes, der afstemmer forretningsperspektivet med brugernes behov.

Du skal kunne lide at dykke ned i data på egen hånd og proaktivt levere værdifuld indsigt ud fra adfærdsdata på vores digitale platforme fra bl.a. Google Analytics, til at optimere vores mange digitale produkter.

Vi forventer af dig

Du er selvkørende, analytisk stærk og kan databehandle. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Du har erfaring fra et digitalt bureau eller baggrund som UX’er fra en medie- eller kommunikationsafdeling, som arbejder med at måle, analysere og tilpasse indhold ud fra brugere og kunders adfærd på digitale platforme. Herudover forventer vi at:

  • Du forstår at omsætte brugeradfærdsdata proaktivt til vedligehold og udbygning af digitale platforme
  • Du har erfaring med anvendelsen af analytics, A/B testing og heat maps, mm.
  • Erfaring med værktøjer til skitsering, prototyping og eksekvering
  • Du kan bidrage til indsamlingen af indsigter hos kunder og brugere gennem research, workshops og test.
  • Og frem for alt - du er struktureret, proaktiv, udadvendt og trives i et dynamisk miljø med dygtige kolleger omkring dig.

Vi tilbyder dig

Digital kommunikation og branding afdelingen er en nyetableret stabsfunktion og består af 13 fuldtidsmedarbejdere og 4 studentermedhjælpere. Vores fokus er på tre områder – digital og kommunikativ forretningsudvikling, indholdsproduktion og optimering. Vi arbejder i et åbent kontorlandskab i lyse lokaler på Kalvebod Brygge, med mulighed for at fortrække til mindre kontorer ad hoc. Afdelingen arbejder i en uformel tone, og vi sætter stor pris på at have det sjovt, også med andre afdelinger i huset. IDA tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden og ansættelse efter overenskomst med AC-klubben i IDA.

Har du spørgsmål omkring jobbet er du velkommen til at ringe eller maile til teamleder Ann-Kristine Waldorf – awa@ida.dk  / 33 18 48 22

Ansøgning og CV sendes mærket ’Brugerrejse- og UX ekspert’ til hr-stillinger@ida.dk senest mandag d. 1. maj 2017.

Se også de andre opslåede stillinger inden for digitalisering: Projektleder til IT og Projektleder til Kommunikation.

 

Om Ingeniørforeningen, IDA

IDA er Danmarks største interesseorganisation og fagforening for teknisk og naturvidenskabeligt uddannede akademikere. Vi har mere end 105.000 medlemmer, heraf er 30.000 studiemedlemmer. Vi varetager både ansattes, lederes, selvstændiges og studerendes interesser inden for løn og ansættelse, arbejdsmarked, erhvervspolitik, kompetence, karriere og uddannelse, arbejdsmiljø, teknologi og forskning. IDA har 170 ansatte og kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg.