Digitalt funderet projektleder til Kommunikation

IDAs kommunikationsafdeling søger en digital projektleder, som skal være med til at sikre, at vi som faglig organisation bliver ved med at være relevante og værdiskabende for alle vores medlemmer på tværs af vores digitale platforme.

I IDA arbejder vi intensivt med at udvikle individuelt tilpassede digitale ydelser med medlemmernes behov i centrum. Vores fokus er at kommunikere relevant og målrettet til den enkelte. Vores mål er at skabe engagerede og loyale medlemmer ved at tydeliggøre mulighederne og værdien af et IDA medlemskab – uanset hvem vi henvender os til. I IDA skal 'Digital' ikke være en afdeling eller en titel, men en måde at tænke på.

Vi har i det sidste halve år arbejdet på at etablere en ny projektorganisation på tværs af IDAs Kommunikations- og IT afdeling. Vi er sammen med en række samarbejdspartnere ved at udvikle en ny agil projektmodel bl.a. med baggrund i start-up miljøet. Målet er fokus på innovation, levedygtige produkter og services, der har succes hos medlemmerne.

For at sikre, at disse udviklingsprincipper opnår forankring i organisationen, etablerer vi en tværgående gruppe af projektledere, der kan løfte gennemførelsen af vores digitale projekter med et 100 % fokus på formål, værdiskabelse og fremdrift, ligesom vi sætter ekstra fokus på løbende at optimere vores indsatser.

Til den tværgående projektledergruppe søger vi nu en projektleder, der skal være med til at udvikle og implementere vores setup omkring agil digital udvikling. Du bliver organisatorisk forankret i IDAs kommunikationsafdeling (Digital kommunikation og Branding) og har grundviden om digital kommunikation og udvikling på tværs af platforme og kanaler. Du er ikke bange for at kalde dig ’digital forretningsudvikler’, og du er komfortabel med design thinking som koncept. Du arbejder sammen med dine kolleger ved kontinuerligt at opstille hypoteser, der testes, justeres og afprøves igen. Du er nysgerrig og har indlevelse for brugernes og din kollegers perspektiver. Du er mere optaget af team-præstationen frem for dine individuelle mål og leverancer. Og du træder ikke til side for den konstruktive konflikt eller friktion.

Vi forventer af dig

  • Du har flere års erfaring med at arbejde med digital produktudvikling fra kvalificering af ide til idriftsættelse
  • Du er certificeret projektleder og har en tung portefølje af succesfulde projekter med i tasken
  • Du har erfaring med ledelse af agile projekter
  • Du arbejder struktureret og styrer komplekse projekter med sikker hånd gennem alle projektets faser
  • Du har en akademisk baggrund fra et relevant kommunikations- eller IT-studie
  • Du har humor

Vi tilbyder dig

Digital kommunikation og branding afdelingen er en nyetableret stabsfunktion og består af 13 fuldtidsmedarbejdere og 4 studentermedhjælpere. Vores fokus er på tre områder – digital og kommunikativ forretningsudvikling, arbejdet med redaktionelt indhold samt optimering. Vi arbejder i et åbent kontorlandskab i lyse lokaler på Kalvebod Brygge, med mulighed for at fortrække til mindre kontorer ad hoc. Afdelingen arbejder i en uformel tone, og vi sætter stor pris på at have det sjovt, også med andre afdelinger i huset. IDA tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden og ansættelse efter overenskomst med AC-klubben i IDA.

Har du spørgsmål omkring jobbet, er du velkommen til at ringe eller maile til kommunikationschef Lone Højlund Pedersen – lhp@ida.dk / 21 37 19 26.

Ansøgning og CV sendes mærket ’Digital projektleder’ til hr-stillinger@ida.dk senest mandag d. 1. maj 2017.

 

Se også de andre opslåede stillinger inden for digitalisering: Brugerrejse- og UX ekspert og Projektleder til IT.

 

Om Ingeniørforeningen, IDA

IDA er Danmarks største interesseorganisation og fagforening for teknisk og naturvidenskabeligt uddannede akademikere. Vi har mere end 105.000 medlemmer, heraf er 30.000 studiemedlemmer. Vi varetager både ansattes, lederes, selvstændiges og studerendes interesser inden for løn og ansættelse, arbejdsmarked, erhvervspolitik, kompetence, karriere og uddannelse, arbejdsmiljø, teknologi og forskning. IDA har 170 ansatte og kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg.