Engineer The Future

Engineer the future er Danmarks nye teknologiske alliance, som bringer danske ingeniører og teknologieksperter i front og arbejder for, at der bliver mange flere med viden og specialer inden for teknologisk udvikling i fremtiden.

IDA er partner i Engineer the future og har været en af hovedkræfterne bag alliancen, og derfor ligger bl.a. Engineer the futures sekretariat i Ingeniørhuset og IDAs formand, Frida Frost, er også bestyrelsesformand i Engineer the future.

”Vi vil skabe noget mere end bare en kampagne. En kampagne er lidt som at kaste en snebold, den rammer kun en enkelt, mens en alliance er som en snebold, der triller ned ad en bakke, vokser og til sidst tager alting med på sin vej,” forklarer IDAs formand Frida Frost.

Men hun understreger samtidig, at en så omfattende alliance, der skal løbe over flere år, kræver, at IDA går sammen med andre partnere.

Om Engineer the future

Engineer the future er Danmarks teknologiske alliance, som vil begejstre unge og inspirere alle andre ved at fortælle om det spændende liv, ingeniører har i en tid med en rivende teknologisk udvikling.

Engineer the future vil motivere til dialog om ingeniørfaget, vise de cool sider af faget og skabe anerkendelse og respekt for dem, der søger ind på ingeniørstudier eller allerede er i gang. Ultimativt skal den unge del af målgruppen kunne se sig selv i rollen som ingeniør og søge den retning, når de vælger uddannelse.

Som alliance er vi gået sammen om at fortælle, at det er fatalt, at Danmark som samfund ikke har mere fokus på at prioritere teknologi - både i forhold til uddannelse og forskning - men også i forhold til at anerkende de mennesker, der står bag.

Læs mere på Engineer The Futures site