Få 3 måneders gratis medlemskab af IDA

IDA er teknologiens stemme nr. 1 - en forening for viden, netværk og interessevaretagelse; og med mange kontante medlemsfordele. Vi hjælper med alt fra rådgivning om arbejdsliv og løn til at styrke din viden med masser af spændende arrangementer og netværk.

Økonomisk oplever mange IDA-medlemmer, at alene forsikringer i IDA Forsikring er så meget billigere end andre steder, at IDA kontingentet er tjent hjem. Økonomien ser kun endnu bedre ud, hvis man også bruger bankfordele og rabataftaler samt regner på værdien af IDAs rådgivning, netværk, arrangementer, Ingeniøren og meget mere.

Du kan læse mere om alle IDAs medlemsfordele.

Du kan bl.a. vælge at udvide din faglige horisont ved at blive medlem af et af IDAs over 40 faglige netværk. Og med vores karriererådgivning sikrer vi, at du altid står stærkest på arbejdsmarkedet med sparring i jobsøgning og karriereudvikling.

Klik for indmeldelse

Hvis du melder dig ind nu, får du straks adgang til de mange fordele.

Betingelser
De 3 måneders gratis medlemskab gælder alle færdiguddannede med en videregående uddannelse af minimum 3 års varighed inden for it, teknik eller naturvidenskab; fx ingeniører, cand.scient.er og it-uddannede; man må dog ikke have været medlem af IDA de sidste 24 måneder.

Læs mere på "Hvem kan blive IDA-medlem?"

Gavemedlemskabet med 3 måneders gratis medlemskab gælder ikke studerende, da et studiemedlemskab af IDA gratis for det første studieår.

Kontingent
Se priser for medlemsskab.