Få sparring om din lederkarriere

IDA har et stærkt team af karriererådgivere, der har stor erfaring med at rådgive ledere på alle trin af lederkarrieren.

Som medlem af IDA har du ret til en fortrolig karrieresamtale hvert halve år af ca. en times varighed. Her kan du få hjælp til at komme godt fra start som ny leder, udvikle din lederkarriere eller til at drosle ned.

Book din karrieresamtale

Ledelse og faglighed

Når du bliver leder, siger du til en vis grad farvel til din fagfaglighed. For mange ledere kan det være en stor udfordring. Din faglige indsigt bør være et plus for dine medarbejdere, uden at du selv begynder at løse deres opgaver. Du skal have blik for hele værktøjskassen og finde en balance mellem faglighed og ledelse.
Det er vigtigt, at du løbende udvikler din ledelseskarriere og ikke går i stå: Du er ikke færdig med din karriere, fordi du er blevet leder. En organisationsændring eller et nyt lederjob medfører nye kompetencekrav, og vi kan hjælpe dig med at imødekomme dem.

Resultater, relationer og synlighed

Som leder skal du skabe synlighed omkring dig og din afdeling, også opadtil. Ellers risikerer du og din afdeling at stå som tabere i kampen om ressourcer.
Du skal også lære at motivere dine medarbejdere og skabe high performance teams, for som leder skal du skabe resultater gennem andre. Især for den nye leder er det en helt ny måde at arbejde og præstere på, som vi kan hjælpe dig med - også når der opstår svære situationer, og du fx skal håndtere en udfordrende medarbejder.

Udvidede lederudviklingsforløb

En karrieresamtale er ikke altid nok til at komme helt i dybden med de udfordringer du møder som leder. Derfor tilbyder IDA både coaching og mentorforløb til dig som medlem.

I et coachingforløb hos IDA får du professionel og neutral sparring, som er med til at understøtte dig i din faglige og personlige udvikling. Et coachingforløb er individuelt og består af 3 sessioner, hver af 1½ times varighed.

Du kan læse mere om IDA Coaching

IDAs mentorforløb er til dig, der gerne vil udvikle dig i fællesskab med en, som er lige dér, hvor du gerne vil hen. Her bliver du sat sammen med en erfaren mentor, som hjælper dig med at fokusere på dine styrker og udviklingsområder.

Læs mere om IDAs mentorforløb