Fagforening for selvstændige - derfor bør du være medlem

Som selvstændig tænker du måske, at medlemskab af en fagforening ikke er noget, der kan hjælpe dig. Men der er en række gode grunde til at være medlem af en fagforening som selvstændig. Læs med her!

IDA som fagforening er langt fra kun for lønmodtagere. IDA har 117.000 medlemmer og fagforeningen tilbyder skræddersyet hjælp, rådgivning og arrangementer til dig som selvstændig. Læs her de gode grunde til at være medlem af IDA, når du er selvstændig:

Juridisk hjælp

Som selvstændig, freelancer eller iværksætter, der skal starte egen virksomhed, vil der være juridiske spørgsmål og problemstillinger, som du støder på. Som medlem af IDA har du mulighed for at få personlig juridisk rådgivning fra IDAs kompetente jurister. Juridisk afdeling kan blandt andet hjælpe dig med ejeraftale, ansvarsbegrænsning, ansættelseskontrakter, skatteforhold, persondataforordningen og meget mere.

Kontakt juridisk afdeling med det samme og høre mere.

Rabataftaler og fordele

IDA har indgået samarbejde med en lang række virksomheder, der giver dig som selvstændig mulighed for at få rabataftaler, fordele og ydelser til favorable vilkår. Her skal du dog være medlem af IDA, så endnu en god grund til at melde dig ind eller forblive medlem, selvom du er selvstændig. 

Læs mere om rabataftalerne til dig som selvstændig.

Netværk

Livet som selvstændig kan til tider være ensomt. Især hvis du er en enkeltmandsvirksomhed savner du måske kolleger og faglig sparring. Igennem IDA som fagforening kan du som selvstændig være del af et netværk, der giver dig fagligt fællesskab og sparring.

Læs mere om netværket IDA Selvstændig.

Kurser og arrangementer

Som selvstændig har du ofte travlt med din egen forretning, og i din hverdag bliver du måske ikke opdateret på det sidste nye inden for dit fag.

Som medlem af IDA kan du komme med til en masse spændende arrangementer samt deltage i en masse relevante kurser. Mange af arrangementerne og kurserne er skræddersyede til selvstændige.

Se kurser og arrangementer for selvstændige.

Bliv medlem af IDA

Hvis du ikke allerede er medlem af IDA, så anbefaler vi dig at blive det nu. Med et IDA medlemsskab kan du blandt andet få rådgivning til, hvordan du kommer godt i gang med din virksomhed, melde dig ind netværket for selvstændige, deltage i spændende kurser og arrangementer og få adgang til en lang række fordele og rabataftaler. 

Få 3 måneders gratis medlemskab