Hvordan bliver jeg medlem af et fagteknisk selskab eller et regionalt fagteknisk udvalg - og hvad koster det?

IDA tilbyder 3 former for medlemskab i de fagtekniske selskaber og regionale fagtekniske udvalg.

Personligt medlemskab

Som medlem af IDA kan du gratis tegne medlemskab af alle de fagtekniske selskaber og regionale fagtekniske udvalg du måtte have lyst til. Enkelte selskaber og udvalg opkræver dog gebyr for medlemsblad m.m.

Gæstemedlemskab

Du kan også blive medlem af et selskab eller et regionalt fagteknisk udvalg, selv om du hverken er ingeniør- eller cand.scient.uddannet eller medlem af IDA. Et sådant gæstemedlemskab koster 400 kr. om året. Enkelte selskaber og udvalg har et særligt gæstemedlemskab for studerende, der typisk koster 200 kr. Udfyld denne formular

Firmamedlemskab

Erhvervsvirksomheder og institutioner kan også optages som medlemmer i de fagtekniske selskaber. Firmakontingentet fastsættes af de enkelte selskaber. Se oversigten over alle selskaber og find prisen på deres hjemmesider. Ønsker dit firma at blive optaget som medlem, skal I udfylde denne formular.

Sådan melder du dig ind

Er du medlem af IDA, kan du tilmelde dig de fagtekniske selskaber eller regionale fagtekniske udvalg her på ida.dk. Gå ind under  Mine netværk og abonnementer på ida.dk og log dig på. Klikker på "Tilmeld netværk" og vælg det ønskede selskab i listen.

Hvis du ønsker et gæstemedlemskab eller et firmamedlemskab, skal du udfylde en af ovenstående formularer.