Journalist/kommunikatør til karriere- og erhvervsartikler

Har du erfaring med at skrive artikler til online medier og kan du skære et interview ind til benet, så læs endelig videre. Vi er på udkig efter en dygtig journalist eller kommunikatør, der er god til at stille de rigtige spørgsmål og få vinklet artiklerne til vores online kanaler på en skarp og interessant måde.

Artiklerne kommer til at dreje sig om job og karriere, ledelse, tendenser på arbejdsmarkedet og hvad vi – og du – kan komme på af relevante og inspirerende nyheder til vores medlemmer og interessenter. Artiklerne skal bl.a. være med til at brande IDA og IDAs kerneydelser, som fx karriererådgivning.

Jobbet er en 1-årig projektansættelse på omkring 25 timer om ugen, hvor du bliver en del af afdelingen for Ledelse, Karriere og Kompetence og skal samarbejde med Kommunikationsafdelingen. Du kommer til at sidde tæt på IDAs karriererådgivere, der har fingeren på pulsen i forhold til vores medlemmer, og som vil være med til at inspirere dig til nye artikler.

Om dig:

  • Du har erfaring med at interviewe og producere artikler og har formentlig en uddannelse som journalist, cand.merc.kom, cand.comm eller lignende
  • Du er opsøgende og kan spotte den gode case eller historie
  • Du har forståelse for, at vi skriver for vores medlemmer og ikke efter nyhedskriterier
  • Du skriver i et kreativt, fejlfrit og let sprog
  • Du kan både skrive den lange, dybdegående artikel og den hurtige ”5 tips til din LinkedIn-profil”
  • Du kan lave videoopslag til artikler og sociale medier
  • Du er idérig og kan skrive til forskellige kanaler og målgrupper
  • Du er produktiv og får 3-4 artikler fra hånden om ugen

Hvis du også kan noget med et kamera, video, grafik og layout, så hører vi meget gerne om det, ligesom det er en fordel, hvis du har erfaring med CMS-systemer og stofområderne job, karriere og ledelse. Det vigtigste for os er dog din evne til at skrive de gode artikler.

Vi tilbyder:

Ansættelse i en moderne politisk organisation med en bred snitflade og et tæt samarbejde med gode kolleger fra forskellige teams i IDA placeret i både Odense, Aalborg, Aarhus og København.

Vi arbejder i et åbent kontorlandskab i lyse lokaler på Kalvebod Brygge, med mulighed for at fortrække til mindre kontorer ad hoc. Afdelingen arbejder i en uformel tone, og vi sætter stor pris på at have det sjovt, også med andre afdelinger i huset. IDA tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden og ansættelse efter overenskomst med AC-klubben i IDA.

Skriv til os

Send din ansøgning og CV samt et eksempel på en artikel, du har skrevet, til hr-stillinger@ida.dk med emnelinje ”Journalist til LKK” senest d. 20/08 2017. Vi holder samtaler i uge 34 og satser på, at du kan starte hos os snarest herefter.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte konsulent i Ledelse, Karriere og Kompetence, Tanja Sørensen på tso@ida.dk.

IDA opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

IDA er Danmarks største interesseorganisation og fagforening for teknisk og naturvidenskabeligt uddannede akademikere. Vi har mere end 105.000 medlemmer, heraf er 30.000 studiemedlemmer. Vi varetager både ansattes, lederes, selvstændiges og studerendes interesser inden for løn og ansættelse, arbejdsmarked, erhvervspolitik, kompetence, karriere og uddannelse, arbejdsmiljø, teknologi og forskning. IDA har kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg.