Juridisk rådgiver og forhandler med solid erfaring med offentlige overenskomster

Vil du være med til at udvikle og sikre IDAs medlemmers rammer og ansættelsesvilkår?

Vi søger en juridisk konsulent til vores kontor i København. Du skal rådgive og forhandle for vores medlemmer på både det offentlige og det private ansættelsesområde. Organisatorisk hører du til i afdelingen Offentligt ansatte med reference til chefen for denne afdeling. Teamet er sammensat bredt med forskellige kompetencer, viden og erfaring, og hvor alle byder ind og løfter i flok.

I jobbet er du ansvarlig for at yde en helhedsorienteret rådgivning og tænke hele vejen rundt om medlemmet i rådgivningssituationen. Herunder skal du sikre, at medlemmet får viden om IDAs øvrige ydelser, som kan være relevante i den konkrete situation, medlemmet er i. Af konkrete opgaver kan nævnes:

 • Telefonisk rådgivning om løn- og ansættelsesvilkår
 • Rådgivning og forhandling i sager om løn- og ansættelsesvilkår
 • Rådgivning af tillidsrepræsentanter i deres daglige virke
 • Undervisning, kurser og oplæg på arbejdspladser
 • Indgå i team omkring forhandling af de offentlige overenskomster
 • Deltagelse i tværgående udviklingstiltag på det offentlige arbejdsmarked med fokus på medlemmernes konkrete behov lokalt

Om dig

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur., og du har en solid erfaring inden for ansættelsesret og forhandling på det offentlige arbejdsmarked, og meget gerne inden for undervisningsområdet. Endvidere er du erfaren i brugen af digitale og databaserede arbejdsmetoder.

Du er serviceminded og effektiv – med fokus på medlemmernes ønsker og behov – og du imødekommer forandringer som en naturlig del af hverdagen. Du skal være udviklingsorienteret, det betyder, at det er vigtigt, at du har blik for, hvordan IDA løbende kan sikre og udvikle ydelser og tiltag, som medfører, at medlemmet forsat vil opleve, at den helhedsorienterede rådgivning er relevant. Det er også vigtigt, at du har det godt med at optræde i mindre og større forsamlinger.

I vores afdeling er trivsel og samarbejde højt prioriteret. Det er derfor afgørende, at du er en person, der er konstruktiv og fremmer det gode samarbejde, og som er i stand til både at levere resultater selvstændigt og i samarbejde med andre. Ikke mindst er du ansvarlig i din tilgang til både opgaveudførelse og jobbet som helhed.

Vi tilbyder

 • Ansættelse i en moderne interesseorganisation, som er i konstant udvikling
 • Mulighed for at gøre en forskel hver eneste dag for mange af IDAs medlemmer
 • En arbejdsplads som prioriterer læring og kollegial sparring
 • Et godt – og travlt – arbejdsmiljø med gode kolleger
 • En attraktiv arbejdsplads med fleksible arbejdstider
 • Ansættelse på overenskomst med AC-klubben i IDA

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte forhandlingschef Camilla Fenger Roed (29 39 24 78).

Ansøgning og CV sendes mærket ”Jurist til Rådgivning og Forhandling” til hr-stillinger@ida.dk senest 10. august 2017. Stillingen skal besættes hurtigst muligt og senest 1. oktober. Samtaler forventes afholdt i uge 33.

IDA opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

 

Ingeniørforeningen, IDA er en moderne interesseorganisation og fagforening for tekniske og naturvidenskabelige akademikere. IDA har flere end 105.000 medlemmer og varetager både ansattes, lederes og selvstændiges interesser inden for løn og ansættelse, arbejdsmarked, erhvervspolitik, kompetence, karriere og uddannelse, arbejdsmiljø, teknologi og forskning. IDA har kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Læs mere på www.IDA.dk