Sådan arrangerer du selv et tech-event

Har du en god idé til et spændende tech-event, og brænder du for at videregive din viden til andre. Så kan du både få hjælp til at arrangere og økonmisk støtte fra IDAs Ambassadørpulje,

IDA har en lang og stolt tradition for at bringe medlemmerne og deres teknologiske viden i spil - både i forhold til hinanden og omverdenen. I dag består IDA af et stærkt fællesskab med over 117.000 ambassadører for teknologi og viden. Udviklingen sker med stor hast, og din ekspertviden og teknologiske indsigt er nu, mere end nogensinde før, altafgørende for samfundet.

Du kan derfor nu nemt og enkelt søge midler i IDAs ambassadørpulje. Puljen skal gøre det muligt for dig at skabe netop det event, du brænder for, til gavn for andre medlemmer.

Det eneste krav er, at aktiviteten har et teknologisk eller fagteknisk sigte. Emnerne kan spænde vidt lige fra hybridløsninger over molekylær biologi til beton.

Måske er det et nicheområde, du synes skal have mere fokus? Måske er det et teknologisk emne, en vinkel eller en problemstilling, som fylder meget hos dig - og som du tænker måske også fylder hos dine kollegaer eller medstuderende?

Du kan søge op til 15.000 kr.

Her kan du ansøge om støtte