Styrk dig selv og IDA på din arbejdsplads

IDA kører bussen ud til virksomheder rundt om i landet, så medlemmerne kan stige på og blive klogere på forhandling, globalisering og karriere

I april gentager IDA efterårets bustur og kører ud til ingeniørarbejdspladser i Danmark. Bussens kurs er rettet mod de private arbejdspladser og har oplæg om globalisering, forhandling og karriere.

Tilbuddet er rettet til de private arbejdspladser. Et besøg af IDA bussen varer 2 timer. I første del kan arbejdspladsen vælge mellem at høre mere om ét af 2 emner. Enten "Fra lokal til global" om kulturelle forskelle, kulturberigelse og udenlandsk ledelse i danske virksomheder, eller "Forhandling" om såvel det daglige arbejde og i forhold til egne løn- og ansættelsesvilkår.

I anden del er der oplæg om styrkebaseret karriereplanlægning samt mulighed for juridisk sparring, kontrakttjek, forsikringstjek og individuel rådgivning om karriere.

IDA-bussen kører i dagene 7. til 11. april 2014. Den endelige køreplan bliver lagt efter, hvor tilmeldingerne kommer fra. Der er udsendt invitation og tilmeldingsblanket direkte til formændene for virksomhedsgrupper (VG) og akademikerklubber (AK).

Tilmeldingsfristen er sat til torsdag 13. marts 2014 kl. 16.00.