Styrk din karriere

Fagligheden er i udvikling, og derfor er det vigtigt at holde sig opdateret og kunne tilpasse sig de nye opgaver eller fokusområder, der kan komme indenfor dit felt.

Når din primære force er din viden, skal du holde dig opdateret, så du bevarer din markedsværdi og kan begå dig i konkurrencen. Derfor kan det også være med til at give en tryghed i din egen rolle.

Der skal være en god balance mellem de udfordringer, du har på dit job, og det kompetenceniveau, du besidder. Derfor skal du vælge efteruddannelse med respekt for hvor du er og med øje for, hvordan du kan udvikle dig.

Den rigtige retning og timing

Du skal bruge kompetenceudvikling til at sikre dig udvikling i dine arbejdsopgaver og kompetencer. Det er vigtigt du har opgaver, der både udfordrer dig fagligt, men som du også har kompetencer til at løse. Derfor skal du kompetenceudvikles i takt med at kompleksiteten i dine opgaver stiger.

Bevar din markedsværdi

Når du efteruddanner dig, øger du din markedsværdi på arbejdsmarkedet - både for dig selv, for kollegerne og for virksomheden.

Udviklingen er også afgørende for din motivation: Alle vil gerne lykkes og præstere. Men hvis du ikke lærer noget nyt, og blot bliver ved med at lave det samme på den samme måde, bliver du som vidensmedarbejder understimuleret.

IDAs kursuskatalog

Hvad enten du er selvstændig, specialist, leder eller projektleder ønsker vi at tilbyde dig de helt rigtige efteruddannelser.

Vores mål er, at du altid har de bedste forudsætninger for at være klædt rigtigt på – både til det lokale og det globale arbejdsmarked. Sådan at IDA også er din foretrukne partner, når det gælder efteruddannelse.

De forløb  og kurser, som du kan vælge mellem her, er udviklet og udbydes i samarbejde med førende danske og udenlandske uddannelsesinstitutioner og universiteter. Det er din garanti for, at kurserne er blandt de allerbedste.

Se IDAs kursuskatalog her.