Tilmeld dig Betalingsservice og vind gavekort

Har du endnu ikke fået tilmeldt dit studiekontingent til Betalingsservice? Tilmeld dig nu og vær med i lodtrækningen om en tur i biografen og et gavekort på 5.000 kr. 

Dit studiemedlemskab er gratis det første studieår (for medlemmer indmeldt efter 02.03.2017 er de første 12 måneder gratis). Herefter koster det 20 kr. pr. måned. To gange om året vil du modtage en opkrævning på 6 måneders medlemskab svarende til 120 kr. Du kan nu tilmelde dig Betalingsservice her. Du undgår alt besværet med at skulle betale regninger og eventueller rykkere manuelt, og samtidig deltager du i vores konkurrence. 

Hver måned trækker vi lod om to biopakker (2x2 biograf- og gufbilletter) blandt alle dem der har tilmeldt sig Betalingsservice den pågældende måned. Derudover trækker vi også lod om et gavekort på 5.000 kr. til gavekortet.dk en gang hver 6. måned. 

Tilmeld studiekontingent Betalingsservice

* Biografbilletter og gavekort kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne af konkurrencen bliver kontaktet direkte. Medarbejdere i IDA kan ikke deltage i konkurrencen.
Vinderne af lodtrækningen for februar måned er nu fundet. 
Tillykke til Mathias Grøn Paulsen og Cæcilie Ulrich Lumholdt, der hver har vundet en biopakke.