YngreForum IDA København

YngreForum er et forum under IDA København, og som navnet antyder, er vores målgruppe IDAs yngre medlemmer. Selvom vi primært udbyder arrangementer til de studerende og især de nyuddannede, er alle som føler sig unge af sind naturligvis altid velkomne!

Vores arrangementer er af både faglig og social karakter og strækker sig fra biografpremierer, koncerter og festivaler til førstehjælpskurser og foredrag med f.eks. Holger Bech Nielsen og brødrene Lund Madsen. Hvert år afholder vi vores famøse julebanko, som for mange er blevet en fast tradition og et fint punktum for et godt IDA-år. 

Vores mål er, at vores udbud af arrangementer kan være med til at skabe et netværk for IDAs yngre medlemmer. Vi mener, at selv et socialt arrangement kan være med til at skabe nye faglige relationer og det er derfor vigtigt for os, at vores arrangementer altid rummer en form for netværksskabende aspekt samt favner så bredt et publikum som muligt.

Følg os på Facebook, der er et første sted, vi poster vores kommende arrangementer.

Har du spørgsmål eller ideer til arrangementer, så kontakt os via facebook eller send en e-mail til yngreforum@gmail.com

 

Kontakt

 

Netværkskoordinator

Eva Maj Holmgård

Tlf.: 33 18 46 45

emh@ida.dk

 

Bestyrelsesliste

 

Nyhedsmail

 

Tilmeld dig nyhedsmail fra YngreForum

 

Læs seneste nyhedsmail fra YngreForum