Emneside

IDA Østjylland

Velkommen til IDA Østjylland!

Her kan du finde alle aktiviteter og regionens afdelinger og udvalg.

IDA Østjylland omfatter følgende kommuner: Norddjurs, Syddjurs, Horsens, Hedensted, Randers, Favrskov, Odder, Samsø, Skanderborg og Aarhus

IDA Østjylland fungerer som et mini-IDA, der varetager IDAs lokale, medlemsrettede og samfundsvendte aktiviteter og virker samlende og koordinerende for IDAs aktiviteter i regionen.

IDA har et regionalt kontor i Aarhus. Kontoret har åbent for personligt fremmøde: mandag-torsdag kl. 9-16 samt fredag kl. 9-15.

Parkeringsmuligheder

Den nærmeste parkering befinder sig i Bruuns Galleris P-hus – mod betaling!
Vælg Niveau P2, og kør mod udgangen. Tæt ved udgangen står der på væggen: EY-huset.
Gennem denne dør er der direkte adgang til elevatorer. Vælg 15. etage.

Kontakt

Adresse

  • IDA Lounge på Scandic Aarhus City

    Scandic Aarhus City byder alle IDAs medlemmer velkommen i deres loungeområde, hvor de tilbyder gratis Wi-Fi og 10% i rabat* på forplejning i loungebaren.

    På opfordring fra flere af IDAs medlemmer i Aarhus, har IDA Østjylland taget initiativ til at skabe et mødested for medlemmerne i loungen på Scandic Aarhus City. Ideen bag "IDA lounge" er at give medlemmerne mulighed for at slappe af med en kop kaffe, en avis, arbejde eller for at holde møder.

    *Rabatten gælder kun for IDAs medlemmer. For at få 10% på forplejningen skal du blot viser dit IDA-medlemskort, eller et screenshot af "min side" på ida.dk således, at dit medlemsnummer og navn fremgår.