Emneside

Tillidsvalgte

Som tillidsvalgt kender du medlemmernes behov og udfordringer, og ved, hvor vanskeligt det kan være at balancere mellem de fælles og den enkeltes interesser. Du skal både kunne forhandle på vegne af de mange og rådgive og sparre med det enkelte medlem om helt individuelle udfordringer. Samtidig skal du være i stand til at balancere mellem medlemmernes forventninger om, at du går i brechen for dem overfor ledelsen - og ledelsens ønske om at have dig som sparringspartner og kommunikationskanal overfor medarbejderne. Det er vigtigt at finde balancen, så du kan være strategisk medskaber og opnå mest mulig indflydelse på arbejdspladsen.

IDA tilbyder derfor de værktøjer og uddannelse, du har brug for, for at kunne varetage dit hverv bedst muligt - uanset hvilket hverv du er valgt til. Vi bestræber os på hele tiden at udvikle vores tilbud, så de følger med tiden og matcher de udfordringer, du møder i hverdagen.

TR: Henrik Bisgaard Clausen

04:06

Hvad er udbyttet af at have kollegernes tillid At være tillidsvalgt er en unik mulighed for en medarbejder. Man får en særlig indsigt i virksomhedens forhold – en dybere forretningsforståelse - og mulighed for at præge udviklingen på sin arbejdsplads. Man får også mulighed for både faglig og personlig udvikling gennem IDAs Tillidsrepræsentantuddannelse (TRU), hvor der er alt fra forhandlingsteknik og ansættelsesret til stresscoaching, mindfullness og aikido. I filmen følger vi Thomas og Maria i deres hverdag som tillidsvalgt for IDA.