Emneside

Kom godt i gang med lokal organisering

Savner du et større fælleskab med dine kolleger, hvor I åbent og frit kan tale om jeres vilkår og jeres arbejdsplads? Kunne du tænke dig, at I var flere om det, når der skal forhandles løn og vilkår med  jeres leder? Efterlyser du mere indflydelse på dine og kollegernes vilkår? Så er lokal organisering i form af en lokal klub eller gruppe måske noget for dig og din virksomhed.

Organisér jer i en virksomhedsgruppe for IDA-medlemmer eller i en akademikerklub for medlemmer af en AC-organisation. I begge tilfælde kræver det blot, at der er mere end 5 IDA-medlemmer eller 5 akademikere ansat i virksomheden.

IDA støtter organiseringen hele vejen

IDA står altid til rådighed med hjælp og rådgivning. Vi vil til hver en tid gerne hjælpe organiseringen i gang i netop din virksomhed, og vi kommer gerne ud til jer og fortæller mere om mulighederne på et informationsmøde. Du er også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om netop jeres muligheder for lokal organisering.. Hvis I beslutter jer for at blive organiseret, hjælper IDA med alt fra oprettelse og anmeldelse til den daglige støtte. Kontakt virksomhedskonsulent Marie Schmidt Sørensen på mss@ida.dk eller 33 18 55 32 for at høre mere.