Emneside

Kurser og efteruddannelse

Uanset hvilken karrierevej du vælger, kan vi tilbyde dig hjælp og sparring i form af kurser og efteruddannelse. Når du efteruddanner dig, tilegner du dig nye kompetencer,  som gerne skulle give dig nye udfordrende opgaver.  Dermed øger du din markedsværdi på arbejdsmarkedet, - både for dig selv, for kollegerne og for virksomheden. Det er vigtigt, at der en god balance mellem de udfordringer, du har på dit job, og det kompetenceniveau, du besidder. Derfor skal du vælge efteruddannelse med respekt for, hvor du er, og med øje for, hvordan du kan udvikle dig.

 • Diplom -> civil

  Er du diplomingeniør og ønsker at blive civilingeniør, så er det muligt at bygge langsomt ovenpå uddannelsen med kandidatkurser og få merit. ECTS-point samlet tidligere kan måske også give merit. Henvend dig til universitetet, før du går i gang.

 • Udenlandske kurser

  Hvis man kan få den rigtige uddannelse eller kursus i udlandet, som man ikke kan få herhjemme, er det en god idé at vælge udlandet. Men som udgangspunkt giver det ikke selvstændig værdi, at tage efteruddannelse i udlandet.

 • Generelle råd om kurser og efteruddannelse

  Skal du have ingeniørfaglig efteruddannelse, findes også de offentlige tilbud. Ingeniøruddannelserne i Danmark er på følgende uddannelsessteder (linker til deres efteruddannelsessider):

  Tager du offentlig efteruddannelse, findes der korte kursusforløb, lange forløb eller åben uddannelse. Åben uddannelse vil sige, at man følger et fag i dag- eller aftentimer eller som fjernundervisning, og man betaler for næsten al åben uddannelse, men priserne er som regel rimelige.