Din enheds side

Alle enheder i IDA har egen hjemmeside.

De faglige netværks hjemmesider indeholder oplysninger om enhedens formål og aktiviteter, et billede, der matcher fagområdet, et link til kommende arrangementer, info om medlemskab, et link til bestyrelseslisten samt navn og kontaktdata på enhedens netværkskoordinator.

Siderne er statiske i den forstand, at de i mindst mulig grad skal indeholde informationer, som forældes med tiden − fx indbydelser til arrangementer.

Vi opfordrer alle bestyrelser af de fagtekniske netværk til at gennemgå materialet på deres ”egen” hjemmeside en gang imellem, så informationerne er opdateret. Jeres hjemmeside kan også bruges til at tiltrække nye potentielle aktive, så det er derfor vigtigt, at indholdet er spændende og aktuelt.

Regionernes hjemmesider indeholder et link til de arrangementer, der afholdes i regionen, regionens bestyrelse, afdelinger og udvalg samt navn og kontaktdata på enhedens netværkskoordinator.

Vi opfordrer alle bestyrelser til at gennemgå materialet på deres ”egen” hjemmeside en gang imellem, så informationerne er opdateret. Jeres hjemmeside kan også bruges til at tiltrække nye potentielle aktive, så det er derfor vigtigt, at indholdet er spændende og aktuelt.

Hjemmesiden følger en fastlagt skabelon. Skabelonen sætter rammerne for opsætningen på siden, indhold og brug af billeder. Det er derfor ikke alt, der kan ændres på hjemmesiden.

Har du ønsker og ideer til hjemmesiden, er du altid velkommen til at henvende dig til din netværkskoordinator, så vil vi i videst muligt omfang forsøge at imødekomme dine ønsker og behov.

Læs mere

Overblik

IDAs tilbud til de aktive

Som aktiv har du travlt med at gøre en forskel for dine medlemmer. Vi har samlet en side med informationer, der kan hjælpe dig i dit arbejde som aktiv.

Gå til aktivsiden