IDAs designskabeloner

For at sikre en klar profil og en ensartet kommunikation udadtil, er det vigtigt, at I som aktive følger IDAs designregler og gør brug af de materialer, der er udarbejdet til jer.

IDAs Designregler

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt se IDAs designmanual.

Logoer 

Du kan downloade IDAs logo.

Alle regioner og fagtekniske selskaber har deres eget logo.
Download regionale og fagtekniske logoer

Læs mere om reglerne for brug af logoer for samarbejdspertnere.

Materialer

Der er udarbejdet en del materialer til brug for regioner og fagtekniske enheder fx visitkort, navneskilte, invitationer, programmer og foldere.
Se den samlede materialeoversigt.

IDAs marketingenhed hjælper gerne med roll-ups, foldere, indmeldelseskort mm. (Der er udarbejdet rammeskabeloner, så der er genkendelighed mellem enhedernes materialer).

Invitationer, foldere, programmer osv. kan udarbejdes af enheden selv eller af jeres netværkskoordinator via IDAs online skabelonsystem (se mere nedenfor). Systemet kræver en adgangskode, som udleveres af IDAs marketingenhed til de enheder, der vil bruge systemet.

Læs mere om bestilling af visitkort og navneskilte.

Online Skabelonsystem

Når der skal udarbejdes annoncer, invitationer osv., anbefaler vi, at man bruger IDAs online skabelonsystem. De skabeloner, der er i skabelonsystemet, overholder IDAs designregler. I systemet er det kun muligt at tilføje tekst og indsætte evt. billeder. Derudover er designet fast.

For at få adgang til skabelonsystemet skal du oprettes i systemet. Du skal derfor kontakte marketingkonsulent Karina Reib. Når du er oprettet, får du en kort introduktion til, hvordan man bruger systemet.

Reklameartikler

Reklameartikler skal bestilles via IDAs webshop.  Hvis du har nogle specielle ønsker, som ikke er i webshoppen, kan du enten kontakte din netværkskoordinator, Karina Reib eller leverandøren MarkOn på 8619 8686 (spørg efter Lars).

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din netværkskoordinator eller Karina Reib fra IDAs marketingenhed.