IDAs designregler

For at sikre en klar profil og en ensartet kommunikation udadtil, er det vigtigt, at I som aktive følger IDAs designregler og gør brug af de materialer, der er udarbejdet til jer.

Se IDAs designmanual.

Logoer 

Du kan downloade IDAs logo.
Alle regioner og fagtekniske selskaber har deres eget logo. Download regionale og fagtekniske logoer.

Materialer

Der er udarbejdet en del materialer til brug for regioner og fagtekniske enheder fx visitkort, navneskilte, invitationer, programmer og foldere.
Se den samlede materialeoversigt.

IDAs marketingenhed hjælper gerne med roll-ups, foldere, indmeldelseskort mm. (Der er udarbejdet rammeskabeloner, så der er genkendelighed mellem enhedernes materialer).

Invitationer, foldere, programmer osv. kan udarbejdes af enheden selv eller af jeres netværkskoordinator via IDAs online skabelonsystem (se mere nedenfor). Systemet kræver en adgangskode, som udleveres af IDAs marketingenhed til de enheder, der vil bruge systemet.

Brug for hjælp til materialer?

Hvis du har spørgsmål til materialer til brug for regioner og fagtekniske enheder, er du velkommen til at kontakte netværkskoordinatorerne Annette Bagge Poulsen og Helle Ekstrøm

Når der skal udarbejdes annoncer, invitationer osv., anbefaler vi, at man bruger IDAs online skabelonsystem. De skabeloner, der er i skabelonsystemet, overholder IDAs designregler. I systemet er det kun muligt at tilføje tekst og indsætte evt. billeder. Derudover er designet fast.

For at få adgang til skabelonsystemet skal du oprettes i systemet. Du skal derfor kontakte Nicoline Steffens i Marketing & Kommunikation. Når du er oprettet, får du en kort introduktion til, hvordan du bruger systemet.

Reklameartikler skal bestilles via IDAs webshop.  Hvis du har ønsker til noget, som ikke er i webshoppen, kan du enten kontakte din netværkskoordinator, Nicoline Steffens eller leverandøren MarkOn
på 86 19 86 86 (spørg efter Lars).

Læs mere

Overblik

IDAs tilbud til de aktive

Som aktiv har du travlt med at gøre en forskel for dine medlemmer. Vi har samlet en side med informationer, der kan hjælpe dig i dit arbejde som aktiv.

Gå til aktivsiden