Planlægning af rejser og studieture

Mange IDA-enheder har erfaring med rejser for medlemmerne – enten i form af kulturelle/sociale rejser eller rejser med et fagligt sigte. Ønsker jeres IDA-enhed at planlægge en rejse for medlemmerne, kan I her få hjælp til at huske det hele.

Bestilling og planlægning af rejsen

Inden du går i gang med at planlægge din rejse, så bør du læse denne drejebog for planlægning af studieture og rejser, hvor vi har beskrevet de forskellige ting, som er værd at tage højde for.

Markedsføring af rejsen

Arrangementet oprettes på ida.dk. Hvis I vil markedsføre rejsen yderligere, er du velkommen til at kontakte din netværkskoordinator.

Tilmelding

Tilmelding til rejsen skal foregå direkte til rejsebureauet. Inden afrejsen skal bureauet sende en endelig deltagerliste til netværkskoordinatoren, som derefter registrerer deltagerne i IDAs mødetilmelding.

Information til deltagerne om rejsen

Hvis I ønsker at afholde et informationsmøde inden afrejsen, så aftal dette med rejsebureauet. Lad evt. bureauet sørge for den videre formidling til deltagerne. Lav også en aftale med rejsebureauet om udsendelse af billetter, program for rejsen, fakturering og evt. rykkerprocedure.

Læs mere

Overblik

IDAs tilbud til de aktive

Som aktiv har du travlt med at gøre en forskel for dine medlemmer. Vi har samlet en side med informationer, der kan hjælpe dig i dit arbejde som aktiv.

Gå til aktivsiden