Samarbejde med studenterkontakterne

IDA samarbejder med studerende og på hvert studiested har vi derfor ansat en håndfuld studiekontakter. Dem har du som aktiv også mulighed for at kontakte.

Ude på studiestederne har IDA ansat en række studenterkontakter der hvert eneste semester afvikler faglige og sociale arrangementer for vores studerende. Det kan fx være kurser om mange programmer og værktøjer, du skal bruge gennem dit studie, sociale arrangementer, inspirerende workshops, spændende events og lærerige virksomhedsbesøg.

En stor del af vores regionale bestyrelser samarbejder med studenterkontakterne. Samarbejdet er en ”win-win” situation. De studerende får mulighed for at netværke med medlemmer af IDA, som er færdiguddannede og i arbejde, og få fif og gode råd i forhold til deres kommende arbejdsliv.

Samarbejdet kan ligeledes være udviklende for den pågældende samarbejdsenhed, da det kan give enheden et ”friskt og ungt pust”. De studerende ved nemlig, hvad andre studerende ønsker, og har en tæt og god kontakt til forskningsmiljøerne.

Ved et samarbejde aftaler enheden og studenterkontakten, hvilke arrangementer, der skal samarbejdes om.  Disse arrangementer bliver normalt finansieret af samarbejdsenheden, som derimod kommer til at fremstå som arrangør og får tildelt pointene. Disse arrangementer bliver ligeledes markedsført i samarbejdsenhedens nyhedsbrev.

Studenterkontakten indgår som oftest som observatør i bestyrelsen, men har ikke stemmeret.

Læs mere

Overblik

IDAs tilbud til de aktive

Som aktiv har du travlt med at gøre en forskel for dine medlemmer. Vi har samlet en side med informationer, der kan hjælpe dig i dit arbejde som aktiv.

Gå til aktivsiden