På vej mod 2025

Både Vision 2025 og Strategi 2021-2023 sætter ambitiøse mål for, hvordan IDA skal arbejde og hvilke emner, vi tager op. Følg med her og bliv klogere på hvordan IDA flytter sig

Opsagt? Vi hjælper med at komme godt videre

En opsigelse kan være en hård omgang at komme igennem. IDA har lagt samlede forløb til opsagte medlemmer, så processen med at komme godt videre bliver nemmere og mere overskuelig, skridt for skridt. Tiltaget er del af den strategiske satsning om at skabe sammenhængende forløb for medlemmerne. ​Tiltaget er del af den strategiske satsning om at skabe sammenhængende forløb for medlemmerne.​

Læs mere om, hvordan du kommer godt videre efter en opsigelse

IDA Crowdfunding

DA Crowdfunding er en platform, hvor innovative hoveder, der arbejder med teknologi eller naturvidenskab, får mulighed for nemt at rejse midler til deres projekt og komme i kontakt med interesserede forbrugere. Det skal med andre ord være nemmere for flere at lykkes.

Besøg IDA Crowfunding og se, om der er et bæredygtigt projekt, der fortjener din støtte

Tanker om Tech

Når vi ønsker at realisere potentialet i teknologi og viden er det også nødvendigt at se på, hvordan teknologien spiller ind i samfundet. I webinar-serien Tanker om Tech møder IDAs formand nogle af de personer, der ved noget om nye teknologier og deres plads i samfundet. Mød fx Zoo-direktør Bengt Holst, astronaut Andreas Mogensen, DNA-forsker Eske Willerslev eller rockstjerne og biolog Johan Olsen.

Se alle Tanker om Tech webinarer

Forskningens rolle i fremtidens grønne brændstoffer

Danske forskere har bidraget afgørende til Power2X; en ny teknologi, der kan være med til at gøre olie overflødig for lastbiler, fly og skibe. Hvordan får vi forskningen til at bidrage bedst muligt til at skabe en grønnere fremtid og flere arbejdspladser? I dette webinar diskuterer Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen taler med IDAs Thomas Damkjær Petersen, Brian Vad Mathiesen AAU og Poul Georg Mose , Haldor Topsøe.