IDA som vigtigste kompetencepartner

Læs om IDAs strategi 2021-2023 og IDAs ønske om at øge relevansen for alle medlemmer ved at være medlemmets naturlige valg som kompetencepartner

Der er brug for, at IDA i højere grad guider medlemmer og fællesskaber i deres kompetenceudvikling. IDA kan øge relevansen for alle medlemmer ved at være medlemmets naturlige valg som kompetencepartner.

Både når det gælder rådgivning og sparring ift. karriereskift, og når det gælder vejledning i det store udbud af kurser, faciliterede netværk, udviklingsforløb, workshops og arrangementer, som IDA selv udbyder. IDA skal desuden kunne vejlede i det væld af udbydere, der er på kursus- og kompetencemarkedet i Danmark og globalt.

Vi skal også i højere grad sikre, at der er noget for alle på forskellige niveauer og inden for alle fagområder og, at kvaliteten stemmer overens med forventningerne. Både for dem, der søger ny inspiration i det daglige, til dem der ønsker en international karriere og til de allermest ambitiøse. IDA skal i endnu højere grad understøtte medlemmernes employability livet igennem og understøtte fællesskaber, der realiserer potentialet i teknologi og viden.

 

Vil du vide mere?

Hent Strategi 2021-2023

Læs mere

Strategi 2021-2023

Øget relevans

Med Strategi 2021-2023 fokuserer IDA på at øge sin relevans. Fire strategiske satsninger skal løfte IDA til et nyt niveau, mens IDA forsætter med at udvikle kerneydelserne.

Læs mere