10.01.2019
4 min læsetid

Velkommen til et nyt ida.dk

Vi har i dag lanceret ida.dk i et nyt design, med ny struktur og med nye tekniske features i et mobiloptimeret design. Vi er glade og stolte – og håber, at I vil tage godt imod den nye hjemmeside.

Kim Elmose

af Kim Elmose

Designet leverer en hjemmeside med en brugervenlig navigation og enkle sider, der præsenterer indholdet på en rolig måde med fokus på den information eller handling – fx tilmelding til et kursus – som er sidens formål.

Det mere enkle og luftige udseende er også designet ud fra, at ida.dk er optimeret til mobilbrug fra smartphones og tablets.

Alle hjørner af ida.dk har fået et grundigt redesign – og vi har meget nyt at vise frem.

Vi har fx forbedret vores Arrangements- og Kurser side, som mange medlemmer bruger, så den er mere intuitiv og brugervenlig.

Derudover har IDAs faglige netværk, udvalg og regioner fået nye sider, der præsenterer deres arbejde, arrangementer og initiativer på en overskuelig måde.

Det nye design og koncepter for indholdet er løbende blevet testet foråret 2018 med medlemmer ved kvalitative tests og via vores digitale brugerpanel med mere end 500 medlemmer.

Designet er udviklet af designbureauet 1508 i samarbejde med IDAs it-udviklere og digitale kommunikatører med bidrag fra over 50 IDA-ansatte

Lanceringen af det nye ida.dk betyde, at IDAs site IDA Universe afvikles – og at de gode erfaringer og koncepter fra sitet videreføres på det nye ida.dk.

Vi har været grundige i vores forberedelser, men der kan have sneget sig en fejl ind på en side hist og her: et link der ikke virker eller en fejmeddelelse.

Hvis du falder over det, må du gerne skrive til via IDAs support og skrive ida.dk i emnelinjen.