Aflysning af fysiske arrangementer

IDA aflyser alle fysiske arrangementer frem til d. 8. juni. Har du betalt deltagergebyr, vil du få refunderet prisen inden for 10 - 14 dage. Kurser afholdes med max. 10 personer.

IDAs arrangementer er digitale frem til foreløbig den 8. juni som følge af corona-situationen. Vi afventer myndighedernes anvisninger for afholdelse af fysiske arrangementer i perioden 8. juni - 1. august.

Det kan betyde ændringer i tid, sted og deltagerantal for de annoncerede fysiske arrangementer eller ændring til webinar.

IDA forventer, at kunne afholde fysiske arrangementer fra den 8 juni.

IDAs administration sørger for aflysning til deltagerne via IDAs arrangementssystem.

Aflysningerne omfatter:

  • Arrangementer
  • årsmøder
  • generalforsamlinger

Alle aktive i IDA er blevet orienteret om dette - senest i en mail fra IDAs Forretningsudvalg den 9. maj.

Alle eventuelle deltagergebyrer vil blive refunderet til deltagerne. Der vil imidlertid være en behandlingstid på mellem 10 – 14 dage for tilbagebetalinger.

Har du tilmeldt dig et arrangement, kan det være, at det bliver afholdt som webinar. I så fald vil du som deltager få besked via IDAs arrangementssystem.

Du kan deltage trygt på vores kurser

Danmark er i gang med en gradvis genåbning, og det samme gælder IDA Learnings kurser. For at skabe tryghed på kurserne og undgå smitte er der max ti deltagere inkl. undervisere, og vi tager vi lidt flere forholdsregler og følger naturligvis de gældende anbefalinger fra regeringen og sundhedsmyndighederne. 

Læs mere om kurser her

Læs mere

Digital inspiration

Dyk ned i IDAs webinar-univers

Se et af vores mange webinarer om alt fra hvordan du organiserer dit nye hjemmearbejdsliv til teknologien bag kunstig intelligens.

Se webinar

Kontakt

IDA rådgiver dig - kontakt os digitalt

IDAs rådgivning og øvrige tilbud til dig som medlem er åbent helt som vanligt. Vi har samlet de mest stillede spørgsmål om corona i en FAQ. Men du kan kontakte IDA med alle dine konkrete spørgsmål.

Kontakt IDA