Stil din viden til rådighed

IDA opfordrer både medlemmer og deres virksomheder til at hjælpe med løsninger mod corona. Regionerne opfordrer alle med en baggrund i sundhedssektoren til stille sig til rådighed. IDA har også lavet en ny Facebook-gruppe: "Brug din skabertrang"

”Vi står i vor tids største krise, og vi opfordrer alle til at bidrage med at løse den. Det er her, ingeniørernes løsningsorienterede tankegang for alvor kan vise sit værd, siger Thomas Damkjær Petersen, formand for Ingeniørforeningen, IDA.

"For Danmark mangler værnemidler, og derfor vil jeg på det kraftigste opfordre vores medlemmer og de virksomheder, de arbejder for, at hvis de har nogen som helst mulighed for at omlægge deres produktion i en periode til at producere ansigtsbeskyttelse, mundbind, håndsprit eller andre nødvendige værnemidler, så skal de gøre det. Lige nu har en snapsefremstiller og en juicefabrik kastet sig ind i kampen om omstillet produktionen til at lave håndsprit – det er yderst sympatisk, og jeg kan kun bakke op om, at mange flere virksomheder følger efter, hvis de overhovedet har muligheden for det,” siger Thomas Damkjær Petersen, formand for Ingeniørforeningen, IDA.

Brug din skabertrang i kampen mod corona

IDA  har startet en ny Facebook-gruppe, hvor ingeniører, it-professionelle og naturvidenskabelige kandidater kan hjælpe til løsning af corona-krisen. IDA opfordrer derfor alle medlemmer at bidrage med det, I kan.

Læs mere og bidrag i Facebook-gruppen ”Brug din skabertrang i kampen mod corona”.

Regionerne har brug for DIG!

Hvis du har en sundhedsfaglig baggrund og ønsker du at stille dig til rådighed som assistance, har regionerne har oprettet "corona-jobbanker" til bl.a. studerende, ledige og pensionerede inden for sundhedsfagene.

Corona-job-banker i regionerne

Regional Nordjylland
Corona-jobbank:Hvis du vil hjælpe på hospitaler mm. Registrer dig her

Region Sjælland
Corona-jobbank:Hvis du vil hjælpe på hospitaler mm. Registrer dig her

Region Hovedstaden
Corona-jobbank: Hvis du vil hjælpe på hospitaler mm. Registrer dig her

Region Midtjylland
Corona-jobbank: Hvis du vil hjælpe på hospitaler mm.: Registrer dig her

Region Syddanmark
Corona-jobbank: Hvis du vil hjælpe på hospitaler mm.: Registrer dig her

Læs mere

Digital inspiration

Dyk ned i IDAs webinar-univers

Se et af vores mange webinarer om alt fra hvordan du organiserer dit nye hjemmearbejdsliv til teknologien bag kunstig intelligens.

Se webinar

Kontakt

IDA rådgiver dig - kontakt os digitalt

IDAs rådgivning og øvrige tilbud til dig som medlem er åbent helt som vanligt. Vi har samlet de mest stillede spørgsmål om corona i en FAQ. Men du kan kontakte IDA med alle dine konkrete spørgsmål.

Kontakt IDA