Om Folkemødet på Bryggen 2021

På grund af corona-pandemiens begrænsninger har IDA i år planlagt et dagsprogram med hybride events, der streames fra Folkemødets hjemmeside.

Der bliver Folkemøde i år. Og i modsætning til tidligere behøver du hverken en flybillet eller en færgeafgang til Bornholm for at være med, når Techteltet lander på Kalvebod Brygge i København via livestream.

På grund af corona-pandemiens begrænsninger er torsdag givet fri til hybride events, der streames fra Folkemødets hjemmeside. Derfor har vi valgt at slå Techteltets teltpløkker ned ved IDA-huset på Bryggen og lave et helt dagsprogram torsdag uden at slække på kvaliteten af debatterne. Se med når vi livestreamer alle debatterne fra Bryggen med et professionelt setup. Det vil også være muligt at streame enkelte debatter fra Bornholm fredag og lørdag.  

Vi skal blandt andet tale uddannelse, forskning arbejdsliv og arbejdsmarked – alt sammen under den teknologiske fane med alt, hvad det indebærer af grøn omstilling, digitalisering og innovation.

Debatterne omkring Techteltet er arrangeret i et samarbejde mellem DTU, Syddanske Universitet, Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, IDA og Engineer the Future.  

Vi ses på Bryggen!