IDA og Aalborg Universitet har lavet Danmarks første samlede plan for at gøre Danmark klimaneutralt på transport- og energiområdet i 2045. ’IDAs Klimasvar 2045’ konkluderer, at det er fundamentalt at intensivere udviklingen af nye energiteknologier.

Dokumentation

IDAs klimasvar 2045

IDA og Aalborg Universitet har lavet Danmarks første samlede plan for at gøre Danmark klimaneutralt på transport- og energiområdet i 2045. Læs hele rapporten ’IDAs Klimasvar eller et fyldigt sammendrag.2045’

Læs rapporten

Kort fortalt

IDAs Klimasvar 2045

Sådan bliver vi klimaneutrale - den komprimerede udgave på syv sider af rapporten, der er udarbejdet i samarbejde mellem IDA og forskere på Aalborg Universitet.

Den korte udgave

Jobs

Massive grønne investeringer giver 41.500 job pr år frem til 2030

IDA fik sidste år Arbejderbevægelsens Erhvervsråd til at beregne beskæftigelseseffekterne af IDAs Klimasvar 2030. Udover at indfri regeringens 70-procents-målsætning, så skaber planen 415.000 job fordelt over 10 år svarende til 41.500 job om året.

Læs artikel

Overblik

Se alle sider om IDAs klimasvar

Her kan du få et overblik over alle siderne under temaet IDAs klimasvar.

Se alle sider

Pressen skriver

Pressen skriver om IDAs klimasvar 2045

Omtale af IDAs Klimasvar 2045 i den øvrige presse, bl.a. Berlingske, Ingeniøren, Gridtech og P1 Morgen.

Se omtaler

IDAs analyser

Klima, energi og cirkulær økonomi

Analyserne omhandler 'grønne' spørgsmål som klima og cirkulær økonomi. Det kan fx være i forhold til energieffektivisering, miljøbelastning og klimaindsatser.

Se analyser