Hvad er Young Makers?

Et fællesskab fyldt med idéer og forsøg, så voksne bliver bedre til at lege med teknologi og naturvidenskab i børnehøjde.

Young makers

Vil du gerne være bedre til at lege med videnskab i børnehøjde?

​Young Makers er et fællesskab for voksne, der sammen vil blive bedre til at åbne videnskabens verden op for børn på en legende og inspirerende måde.

Fællesskabet foregår primært på Facebook, hvor du inviteres til at blive en del af gruppen, hvor forældre, bedsteforældre og eksperter deler ud af deres bedste tips indenfor tech, naturvidenskab, bæredygtighed og leg til børn i alderen 5-13 år.

Inde i gruppen vil du finde

  • anbefalinger til eksperimenter I kan lave derhjemme
  • Apps, spil og brætspil, der sætter de små hoveder i sving
  • Kommende arrangementer for børn, der elsker nørderi, teknologi og kreativitet

Her på siden finder du de artikler, guides og anbefalinger, som IDA selv sender ud. 

Værktøjer

for forældre at invitere ungerne med ind i videnskabens verden, også selv om spændende eksperimenter og teknik-lege på børnenes niveau måske ikke er det, som ligger dig nærmest.

Her på siden samler vi inspiration til mange sjove timer sammen med jeres børn med fokus på teknologi, naturvidenskab, kreativitet og nysgerrighed.

I Facebook-fællesskabet inviterer vi alle fysiker-forældre, naturglade lærere, tech-tanter, eksperimenterende pædagoger, legeonkler, fantasifastre og helt almindelige voksne til at lege med.

Kom med både idéer, forslag og spørgsmål og brug hinanden. Sammen gør vi det til en leg at blive introduceret for teknikken og naturvidenskabens verden.