Rådgivningsvideoer om skat og social sikring

Se video med rådgivning fra eksperter i Deloitte om social sikring i udlandet, hvis du bliver udstationeret eller fraflytter Danmark

Få indsigt i, hvad der sker med din sociale sikring, når du flytter fra Danmark til udlandet for at arbejde.

Doris Erlandsen, der er partner i Deloitte og Anni Karlsen, der er manager i Deloitte, gennemgår på 10 minutter, de væsentlige punkter vedr. socialsikring i forbindelse med arbejde udlandet. De redegør for situationer, hvor du er udstationeret fra en dansk arbejdsgiver og ligeledes, hvis du arbejder i udlandet for en lokal arbejdsgiver.

Hvad der er gældende, hvis du arbejder i 2 eller flere lande på samme tid – for eksempel, hvis du har meget rejseaktivitet i dit arbejde? Endelig bliver du også klogere på, hvilke muligheder der er for, at du bevarer din sociale sikring i Danmark og ligeledes hvorfor det er så vigtigt, at have styr på reglerne.

Endelig får du også at vide, hvilke rettigheder du har - både i henhold til dansk og udenlandsk ret.

Husk også at du, som IDA medlem kan få 15 min. gratis individuel rådgivning af netop Deloitte i forbindelse med et udlandsophold.

Tilmeld dig Det Gode Arbejdsliv

Få artikler og gode råd til, hvordan du skaber et bedre arbejdsliv. Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder som højtuddannet vidensarbejder.
  • Arbejdsvilkår
  • Gode råd
  • Trivsel
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbreve her