IDAs platforme vil desværre være utilgængelige pga opdatering SØNDAG 2. APRIL 2023. Vi beklager ulejligheden.
09.02.2021
3 min læsetid

Det kræver en stærk holdindsats, når corona-vaccinen skal ud

Biokemiker Gregers J. Gram arbejder med kollegaerne fra Statens Serum Institut benhårdt for at få de mange tusinder vaccinedoser ud til danskerne, som lige nu danner grundlaget for at Danmark er EU-mestre i vaccineudrulning.

Morten Scriver Andersen

af Morten Scriver Andersen

Gregers J. Gram begyndte at forske i vacciner, da HIV var den store trussel. Nu hjælper han med at distribuere corona-vacciner på Statens Serum Institut.

Gregers J. Gram

Jeg opdagede, at jeg var hammergod til ikke at sidde og kigge ned i et reagensglas på et laboratorium, men få mennesker til at arbejde sammen og se de større sammenhænge.

Gregers J. Gram,
Projektleder, Statens Serum Institut

Tidlig lørdag morgen d. 26 december 2020 ankom de første knap 10.000 covid-19-vacciner fra Pfizer til Statens Serum Institut. Foto: SSI

SSI’s nye frysere til opbevaring af de covid-19-vacciner, der kræver frost. Hver fryser kan rumme ca. 40.000 vaccinedoser. Foto: SSI

 

Læs mere

Digital inspiration

Dyk ned i IDAs webinar-univers

Se et af vores mange webinarer om alt fra hvordan du organiserer dit nye hjemmearbejdsliv til teknologien bag kunstig intelligens.

Se webinar

Kontakt

IDA rådgiver dig - kontakt os digitalt

IDAs rådgivning og øvrige tilbud til dig som medlem er åbent helt som vanligt. Vi har samlet de mest stillede spørgsmål om corona i en FAQ. Men du kan kontakte IDA med alle dine konkrete spørgsmål.

Kontakt IDA