Digital selvbetjening

IDA har en række digitale værktøjer til selvbetjening, så du fx kan beregne din løn, få hjælp til dit CV eller overblik over dine kompetencer fra computer eller mobil.

IDA har skabt en lang række muligheder for, at du selv kan foretage beregninger om fx din løn, barsel, honorar og tillæg samt få hjælp til at sammensætte dit CV eller skabe dig et overblik over dine kompetencer.
 
Nedenfor har vi listet de muligheder for digital selvbebetjening, som IDA stiller til rådighed for dig. Flere af dem kræver medlemskab af IDA for at bruge, fordi du skal logge på medlemsområdet Mit IDA.

Karriereværktøjer

Følgende er IDA Karriereværktøjer:

KompetenceCoach

IDAs KompetenceCoach hjælper dig med at afklare dine kompetencer. Du bliver mere bevidst om, hvad du er god til, og hvad du trives med, og du bliver bedre til at sætte ord på det. Du vil garanteret også opdage, at du kan mere, end du lige går og tror.

Log på Mit IDA for at bruge KompetenceCoach

CV Assistenten

De fleste virksomheder læser CV'et først. Hvis dit CV matcher virksomhedens krav, vil de også læse din ansøgning. Din chance for at blive taget i betragtning til et job, afhænger altså af dit CV. Derfor har vi i IDA udarbejdet CV-assistenten, der guider dig igennem udarbejdelsen af dit CV.

Log på Mit IDA og brug CV Assistenten

Styrketesten

Få hjælp til at finde dine signaturstyrker. Du kan både bruge dem til dine ansøgninger, CV'er og i din kompetenceudvikling.

Læs mere

Situationsanalysen

Med IDAs situationsanalyse kan du pejle dig ind på, hvordan du befinder dig i dit aktuelle job. Analysen kan støtte dig i dine overvejelser om din udvikling.

Læs mere

Lønværktøjer

Brug disse værktøjer til at få overblik over, om du får den rette løn, hvad andre som dig tjener og sammenlign lønniveauet i større virksomheder i DK.

Lønberegner

Får du den rette løn i forhold til dine kompetencer og niveauet i din branche. Prøv IDAs lønberegner inden du går til din næste lønsamtale.

Gå til IDAs lønberegner

Lønstatistik

Med IDAs Lønstatistik kan du se, hvad IDA-medlemmer med forskellige profiler tjener i gennemsnit. Brug statistikken og vær godt klædt på til din næste lønforhandling.

Log på Mit IDA og brug lønstatistikken

Firmastatistik

Med IDAs Firmalønstatistik kan du sammenligne lønniveauet i de større virksomheder i Danmark. På den måde er du godt klædt på til din næste lønforhandling. 

Log på Mit IDA og brug firmastatistikken

Beregnere

Få overblik over barsel, ferie, honorar med mere ved hjælp af IDAs beregnere.

Barselsberegner

Med IDAs barselsberegner kan du få et overblik over de forskellige perioder i din barsel.  Beregneren tager forbehold for en række krav i barselslovgivningen, og resultaterne af beregneren er alene tænkt som et overblik over de centrale rettigheder i barselslovgivningen.

Brug barselsberegneren

Honorarsatsberegner

Med IDAs honorarsatsberegner kan du selve få udregnet et forslag til dit honorar ud baseret på din årsløn.

Brug honorarsatsberegneren

Fritstillingsberegner

IDA har lavet en beregner, som du kan bruge til at finde ud af, hvor meget din gamle arbejdsgiver skal betale til dig ud over de første 3 måneders løn.

Brug fritstillingsberegneren

Tillægsomberegner

Tillægsomregneren er en service for offentligt ansatte.  Er du i tvivl om hvor meget dit tillæg egentlig er værd i nutidskroner? Eller har du behov for at vide hvad dit udbetalte tillæg er i grundbeløb – eksempelvis forud for en lønforhandling?

Brug tillægsomregneren

Fratrædelsesberegner

Med IDAs fratrædelsesberegner kan du beregne dit opsigelsesvarsel efter funktionærlovens bestemmelser. Beregningen er vejledende,og du er altid velkommen til at kontakte os.

Brug fratrædelsesberegneren