Program

Her kan du få overblik over det forløb, du skal igennem, når du skal være en del af Future STEM Leaders.

Formålet med programmet er at give dig værktøjer og selvledelseskompetencer til at tage ledelse på egne opgaver, som ny medarbejder i starten af din karriere.

Programmet består af tre moduler. På modul 1 sætter vi fokus på dit kendskab til dig selv og evne til at samarbejde med andre. På modul 2 er temaet forretningsforståelse og problemløsning og modul 3 er et afslutnings- og opfølgningsmodul, hvor trådene samles.   

Modul 1: Selvbevidsthed & relationer

23-24. september 2021
Talent Garden Copenhagen – Rainmaking:
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 Copenhagen

Som udgangspunkt for hele programmet er det nødvendigt kigge indad og reflektere over sig selv. Erhvervspsykolog Mirja Olesen deler sin viden og værktøjer til en øget selvindsigt og selvbevidsthed. Du bliver klogere på dig selv og styrker din evne til at påvirke din hverdag, tanker og ydeevne.

Vi arbejder med din JTI-profil (Jungian Type Index), som giver dig et godt afsæt for at lære dig selv bedre at kende som menneske og leder. Du får en større forståelse af, at ”hvis jeg selv er så kompliceret, så må andre også være det”.

Med det udgangspunkt åbner vi op for relationer og hvilke komponenter, der kendetegner et high performance team. Vi ser på samspillet mellem forskellige mennesker i et team, så du fremadrettet kan bidrage til en positiv udvikling i de projekter, som du er en del af.

Karriererådgiver fra Harvard, Gorick Ng, giver dig selvledelse – og relations værktøjer, som du med fordel kan benytte for at få den bedste start på din karriere.

Future STEM Leaders

Future STEM Leaders er et talentprogram med fokus på selvledelse. Selvledelse handler både om bløde og hårde kompetencer. På den ene side skal man have høj selvindsigt og kende egne styrker og udviklingsområder og på den anden skal du have forretningsforståelse og gode problemløsningsværktøjer. Som deltager på talentprogrammet får du højnet dit selvledelseskompentence samt oplæg fra ledelseseksperter og ledere. Derudover får du dit eget faglige netværk af lederaspiranter fra IDA.

Læs mere om konceptet her.

Modul 2: Virksomheden & omverdenen

12-13. oktober 2021
Talent Garden Copenhagen – Rainmaking:
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 Copenhagen

I samarbejde med det globale konsulentfirma, Bain & Company går vi i dybden med virksomhedsdynamikker og forretningsmodeller med værktøjer som Business Model Canvas og Bains eget værktøj Strategy on a page.

Du får inspiration til konsulentværktøjskassen, som klæder dig på til at arbejde med strategi og prioritering på flere niveauer. Med et dybere indblik i bl.a. Structured Problem Solving, lærer du at tænke løsningsorienteret for logisk at kunne udvikle og underbygge anbefalinger og løsninger.

Med en styrket forretningsforståelse åbner vi vores øjne for de miljømæssige og sociale udfordringer, som vi står over for.  Du bliver bevidst omkring de systemer, som du bevidst eller ubevidst interagerer med i din hverdag. Du bliver rustet til at identificere og påvirke globale og lokale udfordringer i en bedre og mere bæredygtig retning.    

Modul 3: IDA Ex Lab

29.oktober 2021
IDA
Kalvebod Brygge 31
1780, København V

På modul 3 samler vi trådene. Det præcise indhold er en overraskelse, men du får mulighed for at bruge den viden, som du har lært i løbet af programmet og bringe den i spil. Du får inspiration fra en keynote med Anne-Sofie Nielsen, VP, Software Development hos Peakon/Workday, hvor hun fortæller om sin rejse fra at være studerende til at blive topleder.    

Efter programmet modtager du en certificering for gennemførelse og bliver en del af et fællesskab for kommende STEM-ledere.