Samarbejdspartnere

IDA Talentprogram er udviklet i tæt samarbejde med førende ledelseseksperter og konsulenthuse. Sammen har vi sørget for at designe et program, som vil udfordre, berige, teste og forberede dig til fremtiden som leder.

Vi garanterer et program med høj faglighed og intensitet samt et stærkt fællesskab med andre fremtidige STEM-ledere.

Her kan du se, hvem IDA har samarbejdet med om IDA Talentprogram:

Harvard University

Gorick er karriererådgiver hos Harvard University og Wall Street Journal Bestselling forfatter til 'The Unspoken Rules: Secrets to Starting Your Career Off Right'. Gorick blev i 2009 udnævnt som en af TIME Magazines top 25 ’future leaders’ i verden. 

Læs mere om Gorick her.

BAIN & Company

Bain er ét af verdens mest prestigefyldte konsulenthuse. De arbejder med en bred vifte af konsulentservices fra strategiudvikling, bæredygtighed og kundeoplevelser. Bains konsulenter giver konkrete værktøjer i strategiudvikling, forretningsforståelse og problemløsning. 

Læs mere om Bain & Company her.

Peakon

Anne-Sofie Nielsen er VP for Software Development hos Workday, som fusionerede med Peakon i 2021, hvor hun sad som CTO. Peakons mission er at øge medarbejderengagement, -inklusion og -vækst med en alt-i-en platform til medarbejdersucces, hvor Anne-Sofie forklarer om sin vej ind i topledelse. 

Læs mere om Peakon her.

Lead Next Generation

Mirja er CEO for Lead Next Generation, som er et dansk ledelseskonsulenthus udelukkende bestående af erhvervspsykologer. Hun har igennem de sidste 15 år som konsulent udviklet tusinder af ledere og flere hundrede organisationer. Mirja vil være gennemgående moderator og underviser på talentprogrammet.

Læs mere om Lead Next Generation her.

Future STEM Leaders

Future STEM Leaders er et talentprogram med fokus på selvledelse. Selvledelse handler både om bløde og hårde kompetencer. På den ene side skal man have høj selvindsigt og kende egne styrker og udviklingsområder og på den anden skal du have forretningsforståelse og gode problemløsningsværktøjer. Som deltager på talentprogrammet får du højnet dit selvledelseskompentence samt oplæg fra ledelseseksperter og ledere. Derudover får du dit eget faglige netværk af lederaspiranter fra IDA.

Læs mere om konceptet her.