Gør din ledelse nemmere og bedre med digitalt værktøj

Som medlem af IDA kan du til en meget fordelagtig pris komme med i et seks-måneders digitalt forløb hos Adapto, der kan gøre din daglige ledelse både bedre og nemmere – og accelerere dine leder-kompetencer. Prisen er 750 kr. - du får 80 pct. rabat.

IDA vil gerne undersøge, hvordan teknologi og virtuelle værktøjer kan skabe bedre trivsel og performance for ledere.

Derfor giver vi i samarbejde med firmaet Adapto 50 udvalgte medlemmer af IDA med ledelsesansvar mulighed for at være med i et 6 måneders pilotprojekt, hvor du kan prøve applikationen "Adapto" til en uhørt lav pris.

Læs mere om projektet og ansøg her

Adapto hjælper ledere med de praktiske aspekter af ledelse i dagligdagen, f.eks. effektive 1:1-møder, feedback og målstyring. Dertil har Adapto også en virtuel træner, der giver dig sparring omkring din ledelsesform og forbedrer din performance og udvikling som leder.

I starten af projektet bliver deltagerne inviteret til virtuelle onboarding-sessioner for at komme godt i gang med at bruge app’en.

Efter de 6 måneders prøvetid vil vi gerne høre om dine erfaringer med produktet. Resultaterne vil blive brugt i IDAs indsats for at skabe bedre muligheder for ledermedlemmerne.

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at fortsætte med produktet til en favorabel pris.

Hvem kan være med?

For at komme med i projektet skal du have ledelsesansvar, men det er ikke vigtig hvor stort dit team er eller hvor megen erfaring du har. Tværtimod ønsker vi at få en bred repræsentation af medlemmer i projektet, med danske, internationale, små og store teams, og med både nye og erfarne ledere.

Dine data behandles selvfølgelig fortroligt - som deltager i projektet tegner du en datahandleraftale direkte mellem dig og Adapto, 

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist for projektet den 3. september, men vi vil løbende evaluere ansøgningerne med henblik på at starte projektet op den 15. september så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Hvis du bliver udvalgt til at deltage i projektet, vil du modtage en regning fra IDA på 750 kr. som giver dig adgang til Adapto i perioden 15. september 2020 til 15. marts 2021. Invitationer til onboarding-webinarerne følger umiddelbart efter i den første uge af september.

IDA står bag pilotprojektet

Projektet er sponseret af IDA Lederforum, IDA Offentlig, Ansattes Raad og IDA Privat samt firmaet Adapto.

Har du spørgsmål til projektet, så kontakt Henrik Lilholt fra IDA på hen@ida.dk eller Chris Noesgaard fra Adapto på csn@adapto.me

Det får du med accelerationsforløbet med IDA og Adapto

  • Effektive 1:1-møder med automatiseret forberedelse, opfølgning og historik
  • Løbende og direkte feedback på medarbejderes humør og travlhed
  • AI basererede anbefalinger til din daglige ledelse
  • Enkel målstyring – sæt og følg op på meningsfulde mål løbende
  • Dynamiske jobbeskrivelser og udviklingsplaner
  • Overblik over møder, performance, tilfredshed, travlhed – lige nu og over tid
  • Personlig lederprofil med dine styrker og opmærksomhedspunkter som leder
  • Skræddersyet og kontekstbaseret online læring (+100 videoer)
  • Eksklusive online lederkurser og personlig lederhotline

Med Adapto har både ledelse og medarbejdere fået en følelse af, at de er kommet tættere på hinanden. Endnu vigtigere oplever medarbejderne, at ledelsen lytter til dem. Det har fået dialogen til at blive mere åben og ærlig på møderne.

Magnus Vagtborg,
CEO, United Tax Network

Efter vi har fået Adapto, er der kommet meget mere struktur på samtalerne. Ved hjælp af den virtuelle assistent får jeg som leder coaching forud for samtalen, der klæder mig bedre på til samtalen.

Kasper Ulvedal,
CEO, Anvido, Business Intelligence

Adapto har givet os et bedre arbejdsmiljø og mere engagerede medarbejdere. Vores folk er blevet meget mere positive. Den der negative smalltalk i baglokalet er forsvundet – brok er blevet til forbedringsforslag.

Lena Krag Schmidt,
CEO, Mens Cut