Løn: IDA Firmastatistik

Med IDA Firmastatistikken kan du se, hvordan lønniveauet er på en given arbejdsplads. På den måde står du stærkere til din næste lønforhandling.

IDA beregner på baggrund af de indberettede oplysninger et indextal på alle virksomheder med mindst 5 indberettende medlemmer. Hvis du så finder ”dig selv” i IDAs lønstatistik, kan du se, om du i din virksomhed ligger over eller under det generelle lønniveau i virksomheden .

Lønstatistikken er delt op i afsnit for de privatansatte, offentligt ansatte og selvstændige. 

Selvstændige kan dermed se, hvad den gennemsnitlige timepris er som selvstændig konsulent.

På det private område kan du ud over løngennemsnittene se statistik på øvrige ansættelsesvilkår, herunder hvor mange medlemmer, som er ansat på jobløn.

På det offentlige område kan du se løntrin på overenskomsterne, og hvor meget personligt tillæg kollegerne har forhandlet sig til.

  1. Privat

    Sammenlign vilkår i private virksomheder

Tilmeld dig Det Gode Arbejdsliv

Få artikler og gode råd til, hvordan du skaber et bedre arbejdsliv. Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder som højtuddannet vidensarbejder.
  • Arbejdsvilkår
  • Gode råd
  • Trivsel
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbreve her

Læs mere

Overblik

Se IDAs mange løn-værktøjer

IDA hjælper dig med at få den rigtige løn for dit arbejde. Her får du både overblik over værktøjer og gode råd til lønforhandlingen.

Alt om løn

Opdaterede tal

Lønstatistik 2020 - tjek din løn

Med IDAs Lønstatistik kan du se, hvad IDA-medlemmer med forskellige profiler tjener i gennemsnit. Brug værktøjet til din næste lønforhandling.

Tjek lønstatistik